מחפש בנרות, אשמח לעזרה

sr G a L

New member
מחפש בנרות, אשמח לעזרה

אני מחפש בנרות את התקליט The Dark Side Of The Moon של פינק פלויד. (תקליט ולא דיסק) ניסיתי בכל החנויות ולא מצאתי. אולי יש פה מישהו שרוצה "לתת" את התקליט הזה ?
כן בטח... אני גם מחפש את Atom Heart Mother ואת Wish You Were Here על The Wall הצלחתי לשים את ידי. מישהו יכול אולי לעזור לי??? אני באמת נואש. תודה !!

כל יום שלישי ושישי

אחרי הצהריים יש שוק בכיכר דיזינגוף.. יש דוכן תקליטים והבחור מוכר לך את את התקליטים שאתה רוצה במחירים מאוד מאוד זולים... יש גם את אוף דה רקורד שזה קצת בהמשך יותר לכיוון הסנטר ואת חור בשחור שזה אני כבר לא זוכר... התקליטים שאתה רוצה צריכים לעלות בערך עשרים שקל הוצאה ישראלית...

yarno

New member
נסה ב ebay

שם תמצא את כל התקליטים יש לשים לב לתאור מצבם ולתגובות הקונים כלפי המוכר כמובן למחיר כולל דמי המשלוח. אני רכשתי מספר תקליטים בדרך זו . בהצלחה

אין שום בעיה למצוא תקליט יד שניה בארץ

לא צריך לחפש באיביי את זה (ולשלם מחיר מופקע).

sr G a L

New member
תודה

האמת שניסיתי בחנויות האלה, גם באוזן השלישית וגם בחוד המחט. לא היה להם את THE DARK SIDE OF THE MOON באוזן, היה את הכל, אבל במחירים מופקעים של 170-240 שקל לתקליט. נראה לך שבשוק בדיזנגוף אני אוכל למצוא את התקליטים האלה?? וכמה צריך לעלות תקליט לא תוצרת הארץ?

אוזן השלישית מאוד יקרים...

גם המבחר שלהם די מצומצם בתקליטים.. אני כמעט בטוח שתמצאי בשוק את כל התקליטים... תוצרת חול צריך לעלות עד שבעים שקל בערך אנערף זה יד שניה... תקליטים לא כאלה יקרים היום ככה שלא תיהיה לך בעיה לקנות את כל אלה בלי חור גדול מדי בכיס... חור בשחור אוף דה רקורד ובשוק תמצאי הכל.

sr G a L

New member
מה שאתה אומר , נראלי קצת לא מציאותי

מכיוון שהייתי בחנויות האלה, ואין להם את התקליט הזה חור בשחור, תקליטים של פינקפלויד עולים יותר מ100 שקל (תוצרת הארץ) באוף דה רקורדס מצאתי רק את The Final Cut שאותו רכשתי ב40 שקלים היכן ממוקם השוק הזה בדיוק? על כיכר דיזנגוף? אני אסע לשם שלישי הבא

אין סיכוי שתקליטים של פינק פלוייד

עולים יותר ממאה שקל... ממש על כיכר דיזינגוף השוק ממוקם.. ובואי ניתן קצת קנה מידה לתקליטים קניתי את דארק סייד בשוק ב25 שקלים את מור קניתי באוזן ועלה לי 40 שקל וויש קניתי ב20 שקל כולם תוצרת הארץ ואף אחד מהם לא עלה יותר ממאה שקל... החומה יעלה קרוב לשמונים שבעים כי הוא כפול אבל לא יגיע למאה

sr G a L

New member
אז אני אומר לך במו עיני שראיתי בחור בשחור

תקליטים של פינק, ושל לד זפלין ביותר מ100 שקל. לד זפלין אם אני לא טועה ראיתי אפילו ב170. איפה קנית את דארק סייד ב25 שקל?? בשוק? אני חייב ללכת לשם. הדוכן תקליטים תמיד שם ? ואם כן, איפה הוא ממוקם שאני אדע? תודה רבה !!! אין לך מושג כמה זמן אני מחפש את התקליט הזה. הצלחתי לשים את ידי על "דה וול" תוצרת גרמניה. תקליט מעולה !!

itaikuskus

New member
יש מצב

שהתקליטים האלה היו הדפסה מקורית, כמו saucerful of secerts שראיתי בהדפסה מקורית בoff the record שעלה איזה 180 שקל. חיפשתי את הפייפר בנרות, הייתי מוכן לשלם גם סכום כזה, עד שחבר הביא לי אותו מלונדון. איזה כיף שיש חברים. ויניל כחול. כיף, ציינתי? בכל מקרה, off the record עושה רושם של אחלה חנות, משהו כמו חדר של 3 על 3 מ', מלא תקליטים, מבחר גדול של תקליטי רוק משנות ה60-70, בד"כ יהיה את הקינקס ברקע, ויש מצב גדול שהמוכר ל-א ירצה לדבר איתך, אלא אם כן ממש לא תשאיר לו ברירה. ככה הוא. קניתי שם את הסרג'נט פפר באיזה 30 ומשהו שקל, את הסמאש היטס של הנדריקס באיזה 50 שקל, ואת קודה של זפלין בסביבות אותו מחיר.

sr G a L

New member
תודה רבה !

אני אסע לשם בשלישי הבא אם השביתה תימשך. תודה רבה ! ד"א אחלה פורום. נראה לי שאני נשאר.. אפשר?

nadav2005

New member
גם אני הייתי שם

אלו היו תקליטים מהוצאה מיוחדת שמודפסת עליהם תמונה, ו-Saucerul היה מההוצאה המקורית. יש להם גם בוטלגים רבים, ביניהם The Man and The Journey שאותו רכשתי ב-80 ש"ח.

sr G a L

New member
אז רק לי זה קרה

שכל התקליטים של הפינק היו בהוצאה מיוחדת ולא היו לו תקליטים רגילים? מזל ביש אני אומר

או שניסו לעשות עליך כסף...

אני פעם ראיתי את מדל בהוצאה ישראלית בתשעים שקל!! כמובן שזה מוגזם ובטוח יש יותר זול... יש מצב שבאמת נתקלת בהוצאות מיוחדות לדוגמא יצא שנה שעברה תקליט ויניל של דארק סייד שעבר רמיסטאר וכל מיני שטויות והוא יעלה תשעים שקל... לך לחור בשחור אוף דה רקורד ולשוק ותחפש טוב יותר חחח

AmiTrigger

New member
../images/Emo207.gifצריך עזרה במציאת פוסטר מסויים של הפלויד

לפני מספר שבועות, הייתי אצל קרובי משפחה ואצל בן דוד שלי היה את הפוסטר הזה
זה לא פוסטר רגיל, הראשים הם במין בליטות כאילו מחוץ לפוסטר, בטח יש פה כאלו שמכירים ויודעים למה אני מתכוון. אני מאוד רוצה פוסטר כזה, למישהו יש מושג איך משיגים אותו בארץ?

בארץ כבר לא תוכל למצוא אותו לצערי..

הפוסטר יצא כשהאלבום יצא לחנויות בישראל, היום כל הפוסטרים בזבל או אצל אנשים מסויימים או בחנות דיסקים בהוד השרון ששומרת פוסטרים ישנים חח לדעתי אתה יכול רק להזמין את זה בחול...

למעלה