נתחיל ב...
מיונזעם עשבי תיבול, רצוי עם טרגון, שזה פשוט לערבב מיונז ביתי (מקסימום קנוי של DL), עם המון עשבי תיבול קצוצים- כמו נענע, בזיליקום, טרגון וכוסברה. - רוטב שני הוא רוטב בוטנים- הנוטה לטעמי המזרח הרחוק. מערבבים חמאת בוטנים עם פיסות בוטנים בפנים, רוטב סויה, מעט חומץ, מעט מחית צ`ילי, בצל קצוץ דק דק, קצת סוכר חום, ויין לבן. מבשלים את הכל על אש קטנה, רק עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד. - פסטו מזעתר טרי, או אורגנו טרי יהווה פתרון נאה. - מחית של עגבניות מיובשות מעורבבת עם מיונז או יוגורט ( הכי מתאים לאוכלי קורדון בלו ביום כיפור) - מחית של זיתים שחורים מועשרת בצלפים ובזיליקום - יוגורט, ג`ינג`ר טרי מגורר, גרגרי חרדל שחור מטוגנים קלות, קצת אבקת קארי שטוגנה עם הגרגרים, מלח ופלפל.