מחפש בעלים טובים לכלבה חמודה!

ben044

New member
מחפש בעלים טובים לכלבה חמודה!

שלום לכולם! לפניי כחודשיים אימצתי גורה כבת חודשיים שרצו להמית אותה בכלבייה. לקחתי אותה כי לא רציתי שהיא תמות, אבל אין לי איפה לגדל אותה בתנאים הולמים. אני לא רוצה למסור אותה לצער בעליי חיים או משהו כזה כי אני מפחד שלא ימצאו לה בית מתאים. בכל מקרה הכלבה היא סוג של לברדור מעורבת עם עוד משהו לא ידוע, היא שקטה, חמודה וחכמה. כבת 4 חודשים, יודעת לשבת ולתת יד. לכל המעוניינים, ניתן ליצור איתי קשר במספר: 054-8038698 או בפייסבוק: Ben azizi

yaelofer

New member
היא מדהימה.

נסה ליצור קשר עם עמותה באיזורך שיעזרו לך לפרסם אותה ולהפיץ אותה. עדיף שתעזר בהם גם לסינון מאמצים פוטנציאליים, ולעשות דרכם "סל אימוץ". זה יגדיל את הסיכוי שימצא בית טוב. האם רחובות קרובה אליך? נדמה לי שזו אחת העמותות הטובות, נסה ליצור איתם קשר. הכלבה מאד אטרקטיבית לדעתי, וגם צעירה, אני חושבת שיש סיכוי טוב שתמצא בית.

ממליצה לא לחזק אצלה את הפעולה של לתת יד

כשהם גדלים הם מתחילים להשתמש בזה כשהם רוצים משהו ולא נותנים להם וכ'ו, וכשסוס נותן לך כאפות - זה לא כזה חמוד כמו שגור נותן יד

אני סבלתי מזה המון עם הכלבה שלי עד שהצלחתי להכחיד את זה כמעט לגמרי, אבל לא לכל משפחה תהיה הסבלנות וכדאי למנוע כמה שיותר סבירות לזה שיהיו איתה בעיות בהמשך...

כדאי לוודא שהמאמצים מבינים שלברדור זה כלב מאוד שובב, שצריך להוציא אנרגיה ואוהב מאוד לאכול. הוא לא מתאים למישהו שמחפש כלב "שטיח" :)

שיהיה המון בהצלחה! כל הכבוד על המצווה הגדולה שעשית

למעלה