מחפש ברית לשתי מדינות מהמאייה

Arikk16

New member
מחפש ברית לשתי מדינות מהמאייה

הצעות יתקבלו בשמחה!!

bluewizard

New member
Red Star

שלום לך. אני אגיד לפניך את המצע האידיולוגי שלנו: 1. ברית זו דוגלת בשוויון והדדתיות בין חבריה ומעריכה חבריה לא לפי כוחם, אלא לפי תרומתם לברית. 2.הברית עומדת בראש החשיבות ולאחר מכן חבריה למען הגנת הכלל. 3.ברית זו שומרת על יחסים דיפלומטים קבועים עם מדינות כדי למנוע מצב של מלחמה ככל האפשר 4.ברית זו לא מתיחסת בזלזול לכל ברית שהיא, אם היא חזקה או חלשה, בשלום או במלחמה. 5.ברית זו מאורגנת ביותר, ודוגלת בפיתוח כלכלה וטכנולוגיה ועזרה לחלש. 6. ברית זו אינה מעדיפה להיכנס למלחמות. היא רואה בפיתוח המדינה כדרך האידיאלית למשחק אך, המדינות בברית יהיו חזקות מבחינה צבאית כדי שיוכלו להגן על החופש שלהן מפני תוקפים. 7. סעיף זה בעצם נובע מסעיף 6: אם הותקפה ראשון, ללא סיבה, הברית תעמוד מאחוריך עם כוח כלכלי וצבאי עצום. אך, אם לא הלכתה בדרכה של הברית ותקפתה ללא סיבה, הינך מסולק מהברית ונתון לחסדיה של המדינה שתקפתה. 8. כל חבר בברית מתבקש להיכנס לפחות פעם אחת ביום לפורום. אם המצע האידיולוגי הזה מתאים לך אתה מוזמן לפנות לאחד משרי הגיוסים שלנו: :eek:mer360 ICQ: 207622257 e-mail: [email protected] tsc: Messenger: [email protected] או ישירות למנהיג הברית: MC: ICQ: 337940434 Messenger: [email protected] אני מקווה לראות אותך בברית Red Star בקרוב.

Arikk16

New member
לא מתעלם

כבר הציעו לי את הברית שלך פשוט אני מחפש עוד הצעות...

ליאב111

New member
P2G

ברית P2G מזמינה אותך להיות חלק מהמעצמה הבאה במנהיגי עולם אנחנו מונים 70+- אנשים שהמשיכו איתנו ממפקד צבאות ואנחנו ממשיכים לגדול אם אתה מעוניין לעזור ולתרום ומעוניין להתקדם במשחק אתה מוזמן ליצור איתי קשר.לברית יש כבר שת"פ אחד חזק מאוד! ועוד אחד בדרך להקמת המשולש של מנהיגי עולם. בנוסף לברית יש כבר כמה אסטרטגיות להתקדמות מהירה ונכונה במשחק כל מי שמעוניין ליצור איתי קשר במסנג'ר [email protected] או עם מנהל הגיוסים [email protected] בתודה מהלי הברית: גל,אלירן,רונן,עדי ושרון המנהלים! למנהלים ניסיון רב בניהול ברית והגיעו להישגים יפים במשחק מפקד צבאות.

lidor500

New member
EL!

אין לי כוח לפרט דבר איתי במסן אני אפרט לך הכל עלינו. שלחתי לך בפרטי

boixosnois

New member
TBP

צור איתי קשר בהודעה פרטית. יש לנו במאיה מס' לא מועט של מדינות. חלק גם בדירוגים של 50 ומטה.

למעלה