מחפש ברית !! שחקן מנוסה ממפקד צבאות

מחפש ברית !! שחקן מנוסה ממפקד צבאות

רוצה ללמוד את המשחק ביחד עם ברית לא משנה לי כמות רק חשוב שיהיהו שם אנשים רציינים ולא מפקירים
אחרי שאני יבין את המשחק אני יפתח לעצמי ברית לבד ועדיין יעזור לברית שאני הייתי בה בגלל שהיא לימדה אותי את המשחק
בתודה אופק :p Net Worth: 345,116,507 התחלתי רק אתמול לשחק Industry Power: 59,500,000 אין לי מספיק אדמה כדי לבנות עוד מפעלים ותקיפה אני חושב בנתיים לא מביאה אדמה Military Power: 205,000,000

HuriCaN

New member
אתה מזמן ל TBA

ישנם שחקני עבר של ברית ISRAEL ששרדו את מלחמת TS1-MGH (כמוני למשל) כרגע הכוח שלך ממש לא משנה, כי זה תחילת המשחק רק לידע כללי יש לנו 5 מדינות בעשירייה בכוחות של 7 מיליארד, 5 מיליארד, 2 מיליאררד ו מיליארד וחצי בדקנו כבר אסטרטגיות וטקטיקות ואנחנו מוכנים לאיפוס הבא יש פורום מסודר, וקהילה עוזרת אתה מוזמן רק שחובה מסנג'ר לשמירת קשר רציף במקה של עזרה או מלחמה [email protected] [email protected] תהנה

ELXx1ToMeR1xXEL

New member
אתה מוזמן לEL

לום, זוכרים ברית בשם אל? ברית EL פותחת את שעריה לגיוסים! זאת ברית שהיתה וותיקה וחזקה במפקד צבאות אך הושמדה במלחמה, אבל עכשיו היא חוזרת במנהיגי עולם, אתם מוזמנים להצתרף לברית שבה נהנים מהגנה,כולם חברים של כולם,ואין ריבים בין חברי הברית. אנחנו בשלום עם: AFAK ESR SPARTA אי תקיפה עם: TPC ושיתוף פעולה עם: M-16 .חשוב לציין שבעתיד יהיו עוד הסכמים עם בריתות. לעוד פרטים תשלחו לי הודעה למייל [email protected] או השאירו הודעה לקביעת רעיון, בברכה, תומר מנהל הגיוסים בברית EL

למעלה