מחפש בת מנוסה שתנסה ללמד אותי כיצד

lklk2

New member
מחפש בת מנוסה שתנסה ללמד אותי כיצד

הנשים נהנות יותר בסקס? יש לי חברה וקשה לי לספק אותה מינית. יש לנו קשר רומנטי מצוין,אבל בסקס משום מה אני לא מתקרב לספק אותה והיא רחוקה מאוד מלגמור ממני,וזה חבל לי כי אני רוצה שהיא תהנה ואני רוצה להסב לה הנאה(כמו שהיא מספקת לי) אני אוהב אותה!מגיע גם לה להנות. לא משנה לי באיזה דרך זה יבוא(ירידה וכוו...) אני רק צריך הסבר מאיזה בת מנוסה קצת שתסביר מזה הדבר המסובך שיש לכם בין הרגלים למטה למה אני ניסתי לטפל בו ולא הצלחתי. תודה!

Jinaaa

New member
חחחחחח

אני חייבת להודות שהצלחת לשעשע אותי "מזה הדבר המסובך שיש לכם בין הרגלים למטה" ולעניינינו, תראה אני יכולה ליעץ לך כאן ולהסביר לך איך לספק בחורה, אבל ההסבר הוא הסבר אינדוודואלי, כל בחורה ומה שעושה לה את זה... אם אתה אוהב את החברה שלך ואם יש בינכם קשר טוב ותקשורת טובה אתה צריך לשאול אותה מה גורם לה להנאה המירבית.. ואם היא עדיין לא מכירה את הגוף שלה נסו "לחקור" אותו יחד. תפתחו אחד לשני, בעדינות תנסה להסביר לה שאתה אוהב אותה ושזה מתסכל אותך שאתה לא מצליח לגרום לה להנאה..... בקיצור המסקנה מכל הזיון שכל הזה: דבר איתה!

mustymeow

New member
יפה הכנות אחי אבל התגובה שההיא נתנה

לך מצוינת פשוט לא זוכר תכינוי שלה כרגע.... ואהבתי את ההודעה שלך על המתכונים עם הצ'יפס איך עושים שהוא לא יספוג שמן =\ סליחה שחיטטתי בכרטיס פשוט אני אוהב לחטט =\

למעלה