מחפש ב נ ר ו ת !! תוכנה לאוטומציה ש

urielp

New member
מחפש ב נ ר ו ת !! תוכנה לאוטומציה ש

של פעולות ברמה של Windows העובדת ב Visual Basic - ממש כפי שקיים ב Excel ו Word כך שניתן להקליט קליקים ותנועות של עכבר, הקלדות וכו'. כמו כן ניתן יהיה לדבג אותה עם Debugger (לחיצה על F8 יעבור לפעולה הבאה וכו'). בקיצור - משהו שממש לא מסובך ונראה לי אפילו טריוויאלי. חרשתי את גוגל ומצאתי כל מיני תוכנות אבל לא כאלו שניתן גם לדבג בצורה נורמלית. התוכנה שהכי התקרבה היא Macro Scheduler אבל הדבגר שלה עשה לי צרות ולא ניתן היה לשחזר במדוייק את הפעולות שהקלטתי. יש למישהו רעיון?

עפר פרת

New member
אם זה לא חייב להיות VB

אם זה לא חייב להיות VB - נסה AutoIT. אם זה לא מתאים, חפש ב-www.nerot.com.
)

urielp

New member
המון תודה. הורדתי אותו: האם יש לו

Debugger כך שניתן לעשות Step by Step כמו במקרו רגיל של אקסל? כמו כן האם יש לו הדרה של הקלטת פעולת העכבר / מקלדת? כמו כן תוכנות נוספות חתקבלו בברכה... המון תודה, אוריאל

ר ו ע י צ

New member
עוד תוכנה

www.girder.nl זאת תוכנה שבמקור הומצאה כדי לשלוט על המחשב מרחוק ע"י שלט אינפרא-אדום, אבל היא יודעת לקבל גם קלטים מהתקנים אחרים (למשל המקלדת) וכן לבצע מספר רב של פעולות ע"י מגוון רחב של PLUGINS קיימים (כמובן ניתן גם לפתח בעצמך אם אתה צריך). התוכנה חזקה מאוד, אבל למיטב ידיעתי אין לה DEBUGGER. לא בטוח שזאת בדיוק התוכנה שחיפשת, אבל שווה לנסות. אני משתמש בה לשליטה במחשב ע"י שלט רחוק.

למעלה