מחפש גור כלבים לאימוץ

נדב2006

New member
מחפש גור כלבים לאימוץ

אני מחפש גור כלבים לאימוץ, ללא תשלום בבית שמש

נדב2006

New member
תשובה ל למה ללא תשלום

אני ילד ומחפש גור כלבים, אני לא מחפש גור גזעי שעולה הרבה כסף אלא גור רגיל שבדרך כלל יש לבעלי כלבים יש בעייה מה לעשות איתם ולאין להם למי לתת

Dark faith

New member
אתה יודע כמה עולה

לגדל גור כלבים בשנה הראשונה לחייו? קרוב ל-1000 שקל...

נדב2006

New member
גידול גור

ההורים שלי מסכימים שנחסן אותו ומה שצריך בישבילו גם אם עולה כסף, אבל לא על הגור עצמו, יש מספיק גורים שאנשים רוצים למסור

זה לא ככה חבר'ה כנסו כנסו

םשוט אסור לכנות כלבים בכסףף....ךפחות ככה אני שמעתי

tamar brandy

New member
עוד משו שאתה צריך לדעת- ../images/Emo163.gif"בוב"

מאוד חשוב שתסרס את הכלב, נשמע לך נוראי ואכזרי אבל זה בדיוק ההפך! תחשוב שאם הכלב הזה יכניס איזה כלבת רחוב להריון, היא תמליט גורי כלבים ברחוב שסביר להניח שימותו מהתעללות, רעב, פגיעות של מזג אוויר או הזנחה בידי האם.. וזה לא דברים כל כך נדירים לצערנו=\ במידה ואתה מאמץ כלבה- תאר לעצמך שהיא נכנסת להריון, אחר כך תמסור לאנשים את הגורים, ועדיף שהאנשים האלה יאמצו גורים מכל מיני עמותות שבהם ממיתים את בע"ח אחרי זמן מסויים ולא שיאמצו ממך כלבים עוד דבר בתקופת הייחום הכלבים משתוללים והכלבות מסכנות ממש בקיצור, אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, אם לא הבנת רק תגיד
ואמממ אתה יכול ללכת לפנות לפורום כלבים ששם יש תמיד הצעות לאימוץ או ללכת לצער בעלי חיים בת"א או תנו לחיות לחיות (לא חסר מקומות) ולאמץ שם כלב\ה, זה אומנם עולה כסף (וכולל גם עיקור\סירוס) ושוב- הם ממיתים את הכלבים אחרי תקופה מסויימת, אז לך ותציל לאיזה כלב את החיים

MS6

New member
אני כמובן נגד לגמרי...

סירוס כלב זה הדבר הקל לעשות, למעשה זה דבר אכזרי מאוד ומנוגד לטבע. יש סוג של צביעות אצל אנשים שהם צמחונים כביכול למען החיות אבל הם מונעים אולי את הדבר הבסיסי ביותר אצל החיה, את האפשרות להתרבות, והכל בשביל התועלת האישית שלהם. אסור לסרס כלבים, היו לי הרבה מאוד כלבים (בערך 70 סה"כ) וזה ממש לא בעיה... אם יש לך זכר ואתה לא רוצה שהוא יזדווג עם כלבות מהרחוב פשוט מאוד תקשור אותו. סירוס הכלב הוא מעשה אכזרי ואסור. מי שעושה את זה מתאכזר לכלב ומנסה להפוך אותו לסוג של בובה.

tamar brandy

New member
כן אבל לקשור אותו ../images/Emo163.gif"בוב"

זה סבבה נכון!? אין לך זכות לדבר בכלל על מה מוסרי ומה לא, או על מה שטבעי כשאתה בעצמך פוגע בבעלי חיים בצורה ממש לא טבעית! אם תחשוב קצת בהגיון תבין שעיקור וסירוס זה הדבר הכי נכון לעשות כי בגלל שבני אדם כל כך חארות לא יהיה מי שידאג לגורים שיוולדו לכלבה הלא מעוקרת שלך עדיף שבמקום שמשפחה תאמץ ממך גור היא תאמץ אותו מאיזה עמותה ששם יש גורים שכבר קיימים בגלל חוסר התחשבות של אנשים שלא עיקרו\סירסו את הכלבים שלהם או שהם זרקו אותם לרחוב, ואם הם לא ימצאו בית הם יומתו ככה שגם אם אתה ספציפית לא תזרוק את הגורים לרחוב, אתה כבר תפסת בית לגור שעוד 3 חודשים יומת אני בחיים לא הייתי קושרת את ברנדי, או כל כלב אחר שיהיה לי, עדיף שהוא יהיה משוחרר וחופשי בחיים שלו מאשר שיוולד עוד גור שלא יהיה מי שידאג לו (ולך תדע, אולי גם הוא יהיה קשור כל חייו, נכון?! אחלה חיים)

למעלה