מחפש גיטריסטים טובים!

גרמה

New member
מחפש גיטריסטים טובים!

היי אנשים... אני מחפש גיטריסט טוב מאוד עד מצוין.. שמעבר לאקורדים וסולואים טובים, יודע איך לבנות תפקידים של גיטרה בשיר אחד עם שמיעה טובה וfeel יותר מטכניקה (למרות שגם היא חשובה) אנחנו להקה מאיזור חיפה בני 20-22 שמנגנים חומרים מקורי בעברית הרבה השפעות בעניין..רוק, בלוז,fאנק, אתני,ג'אז ועוד. אם מישהו מעוניין שיצור קשר גם אם רק להתעניינות או שאלות [email protected]

רונן ס

New member
כולם פה כאלה ../images/Emo98.gif

להקפיץ הודעה גם נחשב עזרה לא?

גרמה

New member
בטח עזרה..:)

נו אם כולם פה כאלה..יש מישהו שיכול להיות שיהיה מעוניין.. בלי התחייבויות אנשים...להרגע..:)

נוןעומר

New member
אני עונה בערך על חצי מהדרישות

מאיזור חיפה, מתקרב ל-23 (ככה טוענת תעודת הזהות
) מנגן על גיטרה, והטכניקה שלי נמוכה מהפיל שלי.

גרמה

New member
חחח..:)

טכניקה נמוכה מהפיל...אבל עדיין צריכה להיות טובה..:)

גרמה

New member
הקפצה אחרונה ממני...

טוב..תכנסו ל http://stage.co.il/Authors/12036 כאן יש סקיצות באיכות גרועה השירים כפי שנכתבו..שירה וגיטרה מזייפים בלי עיבוד וכלום...נסו לשפוט רק לחן ומילים אם אתם יכולים. זאת רק טיפה בים..והשתדלתי לשים כמה שיותר סגנונות אשמח לקבל תגובות בכלליות.

slowhand1

New member
לא שמעתי אתכם

אבל אתם מצפים שמשהו תותח יבוא לנגן איתכם ואני לא חושב שאני כזה.. וחוצ מיזה אני בן שבע עשרה..

גרמה

New member
שמע...

לא צריך להיות תותח על מבחינת טכניקה.. אני לא מחפש טאפינג מטורף..או את סגנון הנגינה של שנות השמונים (אני מכליל כמובן) אני מחפש יותר נגני שנות השבעים...מבחינת סאונד, איכות נגינה, וכל מה שהגיטרות של אז מייצגות.. למרות שגם כאן יש הכללות, בסה"כ ברגע שאני אשמע מישהו, זה לא יהיה קשור למי הוא דומה או למה, פשוט שיתאים לסאונד הכללי שאני רוצה ליצור.

slowhand1

New member
אני מאוד בעד שנות השבעים..

אבל כדי שנשדר על אותו גל תמיד אפשר להשתמש במונחים כמו פסיכודליה,פרוג... נקווה שלא התכוונת לדיסקו.. אין לך בעיה עם הגיל שלי?

גרמה

New member
האמת

נשמע די קטן... מצד שני...אם אתה מהאיזור... נייד ופנוי בעיקר בסופי שבוע... וחושב שתאהב את המוזיקה שלנו אז יש על מה לדבר.

למעלה