מחפש גיטרת ג´אז נפח מלא!

greblin

New member
מחפש גיטרת ג´אז נפח מלא!

עדיפות לגיבסון נפח מלא, לא משנה הדגם. אם למישהו יש גיטרת נפח מכל סוג שהוא שהוא חשב למכור, שיפנה אליי. לא משנה שנת הייצור או הצבע. תודה. ICQ: 92712438

OBZ

New member
נפח

אני קניתי גיטרת רבע נפח של איבנז AS-120 בכלי-זמר ב 4000 שקל לצערי ראיתי בדיוק אחרי חודש דגם ממש דומה גם של איבנז באותו המחיר רק נפח מלא! לא נורא! בכל מקרה = גיבסון חדשה בארץ זה מינימום 8000 שקל אתה יכול לבדוק ב MUSICIANS.CO.IL - יש שם כמה דברים ואולי נפח בכל מקרה - הייתי בארה"ב - שם זה ה-מקום לקנות בהצלחה!!

greblin

New member
תודה אבל...

אני ראיתי גם בכלי זמר את הנפח מלא הזאת, ולא כזאת אני מחפש, אם כבר נפח מלא של איבנז אז פאט מתיני מודל, או משהו בסנגנון הזה. אני יודע כמה עולות גיטרות נפח טובות, ואני גם יודע שהארץ זה לא מקום לקנות בו דיטרות ג´אז אלא ארה"ב, אבל אין לי ברירה, אני לא אגיע לשם בזמן הקרוב כנראה. ב Musicinas.co.il חיפשתי ולא מצאתי נפח מלא, אבל אני ממשיך לחפש. אם אתה יודע על גיטרה משומשת או חדשה, אז תודיע לי, טוב? תודה רבה

V.W

New member
למה שלא תזמין במיוזיק 123?

יש שם הרבה גיטרות ג´אז נפח מלא עם הנחות ממש טובות והם שולחים לארץ...

greblin

New member
בגלל ש...

אני חושב שאם אני מזמין במקום שהוא לא בארץ, אז כדאי לי לפחות לקנות בחנות מחו"ל (ויש הרבה כאלה שאני מאוד סומך עליהן), אבל אם אני מזמין מאתר אינטרנט לא תהיה לי כתובת ברורה אח"כ, במידה ואני אצטרך משהו או משהו יקרה לגיטרה. אז ניא חושש להזמין מהם דבר כל כך יקר

OBZ

New member
פולמוס!

תשמע אל תחשוב שגם אני לא רוצה את הגיבסון ES-175 האגדית! יום אחד אני גם אשיג אחת כזו אבל לדעתי בינתיים צריך להתפשר ואני אומר לך שאפילו הרבע נפח של איבנז ממש ממש מספקת זה לא גיבסון או פאט מת´יני מודל אבל בהחלט גיטרה יציבה עם אחלה סאונד אבל אם יש לך כסף אז ברור שתלך על זה רק אל תחשוב שמישהו ימכור לך גיטרה מצוינת במחיר טוב! הגיטרות האלה מאד יקרות ובצדק!! בכל מקרה - תנסה גם לחפש באתר www.ebay.com - זה אתר של מכירות פומביות ולפעמים יש שם ממש פנינים - כל מיני אנשים שנכנסו לחובות ומוכרים דברים מטורפים במחירים מצחיקים - יש לך צ´אנס למצוא שם - לך על זה (ותודיע לנו איך הולך לך!)

greblin

New member
טוב, תודה

אבל עזוב מחיר ביינתיים, אני קודם מחפש את הדבר האמיתי. נדבר על המחיר אח"כ, אבל אין בארץ!!! בכל מקרה, אם מישהו מכיר מישהו שמוכר תודיעולי שוב תודה

OBZ

New member
בכל מקרה

אני בטוח שתקבל תשובות יותר מעניינות בפורום כלי נגינה

למעלה