מחפש ג'קט לא יקר
שלום לחברי הפורום, אני בן 27 ,סטודנט לתואר ראשון (בשיווק). גובה=1.72 גוון צבע עור-בהיר בעל משקל עודף (לא מעוניין לפרט מעבר לכך
) אני מחפש ג'קט שישמש אותי ליציאות:פאבים,מועדונים ולפעמים ללימודים. המכנס השולט שאני לובש הוא ג'ינס,בגוונים כחולים כהים. יש לי גם מכנס קורדרוי בצבע בז' שאני מאוד אוהב ללבוש. אני לא יודע מאיזה בד צריך להיות הג'קט ,באיזה צבע או באיזה סגנון (בהנחה שיש סגנונות שונים) אך בעקרון אני מעוניין לקנות ג'קט שיתאים לסוגי המכנסיים שציינתי ג'קט שיאריך אותי ויזואלית ,שאוכל להסתיר את הכרס שלא יהיה רחב מדי או צמוד מדי (מה שיעשה אותי עוד יותר שמן) אשמח אם יש ג'קט שיענה על כל צרכיי נקודה נוספת היא המחיר,אני מוכן להוציא סכום סביר (עד 200 ש"ח) לא מעבר לכך,אם עלותו גבוהה יותר,פשוט אוותר על הרכישה. ביום שישי אני מוזמן למסיבת יום הולדת בדאנס-בר אלבש מכנס ג'ינס,חולצת פסים וואנעל נעלי זמש גבוהות (אורטופדיות),אותן אני נועל תמיד (מטעמי בריאות) רציתי לצרף גם ג'קט ,לדעתי זה יהיה מאוד יפה. בתודה מראש לכל המגיבים
שלום לחברי הפורום, אני בן 27 ,סטודנט לתואר ראשון (בשיווק). גובה=1.72 גוון צבע עור-בהיר בעל משקל עודף (לא מעוניין לפרט מעבר לכך