מחפש דבש איכותי להכנת עוף בשום ודבש

inbizia12

New member
מחפש דבש איכותי להכנת עוף בשום ודבש

מחפש דבש טוב וסמיך להכנת עוף בשום ודבש עם מעטפת טמפורה (סגנון עוף בלימון)
משום מה כשהכנתי כמה פעמים נראה שהדבש לא אפקטיבי, הוא נבלע בתוך המעטפת טמפורה ואפשר להגיד שהוא ממש הופך לנוזל.

כשאני אוכל את זה במסעדות הסיניות נראה שהדבש יוצר מן מעטפת על הטמפורה והוא לא נבלע בתוכו, ככה מרגישים את הטעם שלו יותר ...

מישהו מכיר דבש סמיך שיכול לעשות את העבודה כמו במסעדות?
(או לפחות משהו שיכול להסמיך את הדבש הרגיל)

תודה.
 

yair_bar

New member
מנהל
צריך להסמיך את הרוטב עם קורנפלור

מהול במעט מים עד שהרוטב סמיך מאד ורק אז להוסיף את העוף שטוגן מראש בטמפורה.
&nbsp
&nbsp
 
אם זה במסעדה סינית אזי הם לבטח.

בוקר טוב.
אני מניח שהם מוסיפים לדבש אצות מה שנקרא "אגר אגר" אבל השימוש צריך להיות בזהירות כי הוא עלול ךהסמיך יתר על המידה.
קח כוס מים רותחים שם חצי כפית מהאגר אגר ערבב מהר וטוב עם נשאר עקבות הכנס למיקרגל לחמם שוב
ואז שהוא נמס הוסף דבש וערבב היטב.
זה יעשה אתה העבודה.
תקנה ממש מעט 20 גרם רצוי רצועות כי הם נקי יותר (אולי יש אריזה) שים לב שהאגר אגר בצבע לבן זה סימן שהוא טרי (הצבע הצהוב חום יראה שהוא ישן)
בהצלחה.
מאיר כרמיאל
 
למעלה