מחפש דחוף שירים שקטים

comerte a besos

New member
מחפש דחוף שירים שקטים

אני מחפש שירים מזרחיים שקטים ויפים. שירי אהבה... לא משנה ממתי,יכולים להיות חדשים וגם ישנים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי!

Puskas

New member
קבל

אייל גולן-ואני קורא לך אייל גולן-ים של טעויות אייל גולן-בשבילך נוצרתי אייל גולן-לוחמת אייל גולן-צליל מיתר אייל גולן-השיר האחרון סטלוס ואורן חן-לראות אותך צוחקת איציק שמלי וגבריאל בטלר - זה אני איציק שמלי ושלומי שבת-אני מודה לך אופיר כהן-אני שר בשבילך איציק קלה- עד יום מותי דודו אהרון - היחידה שלי ליאור נרקיס-תגידי מורן קריטי-מרגיש קובי פרץ - אף אחד קובי פרץ-אני אוהב אותך רון שובל-היית לפני שמעון בוסקילה - את המחר שלי שמעון בוסקילה-כן או לא שמעון בוסקילה-הנצח הוא קצר אבי קורן - בואי נשאר שראל-אהבה בעינייך שראל-יקירתי שראל-הרמוניה חגי אוזן - צו הלב חיים משה - נשבע מושיק עפיה - אין היגיון באהבה מושיק עפיה-את האחת לירן טל-הישארי משה פרץ- זה הזמן משה פרץ-בחלומות שלי משה פרץ - את האישה שלי נתי לוי - היום אני נושא אותך סגיב כהן-התגשמי לי רגב הוד-התנשאי לי רגב הוד-בואי תגידי רגב הוד-בתלם אוהבים רז חדד-תודה ליפה שלי חיים משה ויואב יצחק-עד סוף העולם רובי לוי-מת לחבק אותך ניסים מרי-את היחידה דורון שוקרון - ליבי איתך מני פרץ - שירת חיי עופר לוי - מצייר אותך איציק קלה-זה היום שלנו ליאור דטאוקר-לא מבין עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה זה ככה על קצה הלשון מקווה שעזרתי :)

comerte a besos

New member
תודה על הרעיונות...

ממה שכתבת אהבתי את: צליל מיתר, בתלם אהבים.... עד סוף העולם שיר יפה...אני אוריד ואראה...אולי הוא קצת נדוש. אם יש לך עוד רעיונות...של זמרים כמו יואב יצחק,קובי פרץ,שרית חדד,זהבה בן.... או עוד כמה זמרים כאלו ידועים אשמח לשמוע. בכל מקרה,תודה רבה!

ההמלצות שלי לשקטים לזמרים שרצית

קובי פרץ-זקוק לך קובי פרץ-אני אוהב אותך קובי פרץ-אף אחד קובי פרץ-אמא שרית חדד-איתך שרית חדד-חופשייה שרית חדד-עלייך ועליי שרית חדד-זה ששומר עליי זהבה בן-בדידות זהבה בן-לפעמים אני צוחקת זהבה בן ועופר לוי-כשאני איתך זהבה בן-ללכת עם האור זהבה בן-מתגעגעת. זהבה בן-בתוך הלב זהבה בן-כוכב אחד לבד זהבה בן-סלאמת זהבה בן-חלק ממך יואב יצחק+מיטל טל-שוברת גלים יואב יצחק+זרח יוסף-חדרים שבלב יואב יצחק+חן סימון-מיתפייסים יואב יצחק-עד חצי מלכות יואב יצחק-בדם אהבתי יואב יצחק-לכבד ולחלוק יואב יצחק-תני ללכת יואב יצחק-לא אוותר לך יואב יצחק-הומיה יואב יצחק ושלומי שבת-עד סוף הקיץ יואב יצחק ופבלו רוזנברג-ילדונת יואב יצחק ולידור יוספי-השחפים יואב יצחק וזהבה בן-שנהיה יואב יצחק ושימרית-שיר אהבה יואב יצחק ואורן חן-רגע האמת שרית חדד-אבא שרית חדד-אמונה שרית חדד-מלאכי שמיים שרית חדד-לראות את הכאב שרית חדד-העצב בתוכי קובי פרץ-אין לי עוד אביב בילעדייך קובי פרץ-אהבת נעורים קובי פרץ-יום הולדת

יכול להיות אבל נתתי דגש לזמרים שהיא ביקשה

ביקשו שירים שקטים של הזמרים קובי פרץ יואב יצחק וזהבה בן.ברור שיש עוד שקטים טובים ויפים אבל בחרתי לתת דגש למה שביקשו.

Puskas

New member
ברור שיש עוד הרבה..

אני ועמיר נתנו דוגמיות.. בכל מקרה הוא קיבל איזה 80 המלצות...זה מספיק בינתיים

ניסחפת אח שלי. אולי לטעמך הכי טוב.

לטעמי למעט 2 שירים אין הרבה דברים טובים. ללא ספק האלבום של השנה וזמר השנה משה פרץ.

Puskas

New member
אלבום מעולה וקניתי אותו

אבל יותר אהבתי את החדשים של אייל גולן ושראל ושל משה פרץ

סבבה, אני אהבתי את זה הכי הרבה

גם של אייל גולן ומשה פרץ מעולים. מה אתה אומר על "הוזה אותך מולי"?

Puskas

New member
שיר מדהים!

אני ואחותי חורשים אותו כל אחד במחשב שלו ואחרי זה אני יורד לאוטו לנסוע לאינשהו ושומע אותו גם באוטו חחח יש לי רינגטון שלו חח

סטאר 26

New member
געגוע של בוסקילה- גועל נפש של שיר.

מלי מלי מלי ועכשיו את חסרה לי שיר מעפן ברמות.

למעלה