מחפש דירה בבנגקוק...

• פותח הנושא Erap
  • פורסם בתאריך

Erap

New member
מחפש דירה בבנגקוק...

למרות ההרגשה שהנושא נדון כבר בפורום, תמיד משתלם לשאול שוב, כי אולי למישהו יש הצעות חדשות... בקיצור, אני מחפש דירה בבנגקוק שעונה על הקריטריונים הבאים: 1. מיקום: באיזור סוקומוויט התחתון (Thong Lo, Ekkamai וכו') למרות שגם איזורים אחרים במרכז בנגקוק באים בחשבון. 2. מחיר: עד 15,000 Baht לחודש. רצוי כמובן מקום שבו את החשבונות משלמים ישירות לחברת החשמל והמים, ולא דרך חברת ניהול. 3. אבטחה: חשוב שתהיה אבטחה יעילה במקום (כיון שאני הולך לגור בדירה אולי עשרה ימים כל חודש). 4. תשתיות: בריכה ומכון כושר רצויים, אבל לא חובה. אז אם למישהו יש הצעות, אני אשמח לשמוע... תודה Erap

Benkok

New member
תיקון קל...ומספרי טלפון...

כשמדברים על EARLY SUKUMVIT אז מדובר על מקסימום סוי 39... EKKAMAI (סוי 63) ו THONG LO (סוי 55) לא נחשבים סוקומוויט התחתון... בכל מקרה, תנסה את החבר'ה הבאים: (סוכנים) KITI - 063023952 LUCK - 014563673 NOPADON - 015503430 TOEI - 094448035 דרך אגב, יהיה לך קשה למצוא דירה נורמלית באיזורים האלה במחיר כזה. המקסימום שתמצא קרוב למחיר הזה זאת דירת סטודיו קטנה בסוי צדדי. במחירים האלה הייתי מראש מחפש יותר בכיוון של ראצ'אדה-פיסק (הצפונית, לא הרחוב שמתחבר לטאקסין רואד בצד השני של הנהר) - וכמובן בניינים באיזור הMRT... בהצלחה

קרלטון

New member
אתר מציאת דירות בתאילנד

אתה מוזמן לבדוק את www.mrroomfinder.com - זה אתר שבנינו ללקוח שלנו, שמוקדש למציאת דירות בבנגקוק בפרט ובתאילנד בכלל. אתה יכול לעשות חיפוש לפי איזור / תחנות MRT או BTS / מחיר ופרמטרים רבים נוספים. חלק מהדירות באתר הוכנסו על ידי בעלי הדירות בעצמם וחלק על ידי סוכני נדל"ן. האתר הוא חינם גם למחפשים וגם לבעלי דירות ופועל על מודל עסקי של הכנסות מפרסום. בהצלחה. אם לא תמצא כלום יש לנו ספה פנויה

Ludwig

New member
אז אם אתם אחראים לבניית האתר...

הייתי ממליץ לתקן את איות שמות האזורים והמקומות שיהיה על־פי האיות הרשמי, כך שיהיה קל יותר למצוא (למשל בשם של אזור Pathum-Wan אין בכלל r וכו'). מעבר לכך זהו באמת אתר יפה ונוח
דרך־אגב את כללי הכתיבה הרשמיים של שמות תאים באותיות לטיניות ניתן למצוא באתר ה-Royal-Institute:
http://www.royin.go.th/upload/246/FileUpload/416_2157.pdf​
וסיכום ממצה ונוח ניתן למצוא באתר Raz-web-space:
http://www.geocities.com/raz_h_h/thai-letters-sounds-eng.htm​

Benkok

New member
אין בעד מה...

קח בחשבון שדירות שמפורסמות עבור יפנים (באתרים של יפנים וכו') יושכרו תמיד, אבל תמיד במינימום 30% יותר ממה שהן אמורות לעלות...

Erap

New member
טוב זה הגיוני...

אני לא חושב שיש דירות באיזור סוקומוויט שלא מיועדות ליפנים, או שלא מושכרות במחיר מופקע...
בכל מקרה מצאתי דירה מצויינת ב 14,000 BAHT, ואני אקבל יותר ממה שציפיתי לקבל - מיקום מצויין (SOI 53), ריהוט, בריכה, הרבה ירוק (חשוב!) ועוד כל מיני פיצ'יפקס וצ'ופרים...

Erap

New member
סטודיו כמובן

למרות שראיתי גם דירת חדר + סלון ומרפסת ב PHROM PONG ב - 15,000 BAHT. אבל בכל זאת מה שלקחתי עדיף.

Benkok

New member
אולי זה רק אני...

אבל אני לא מסוגל לחיות בסטודיו. לא מסוגל לחשוב על זה שאנשים יבואו ואני אצטרך לארח אותם על המיטה שלי. לא מעשן בחדר שינה (בסטודיו אין כל כך ברירה...) איפה אוכלים? איפה יושבים? באים אנשים ולא בא לי לסדר את החדר... בקיצור, סטודיו זה בהחלט פיתרון זול וזמני,אבל אם אתה רוצה לפתח חיים לתקופה ארוכה אני ממליץ לך לעבור למשהו יותר מופרד...

Erap

New member
אתה צודק כמובן - אבל...

אני הולך לעבוד עבור חברת טיולים אוסטרלית שמתמחה בטיולים בדרום מזרח אסיה. אם לא שמת לב, אז בהודעה המקורית ציינתי שאני הולך לגור בדירה אולי עשרה ימים כל חודש. זה אומר שחיי חברה בבנגקוק לא כל-כך יהיו לי, וגם שלמעשה את החופשות שלי אני אבלה בבית! במצב כזה גודל הדירה פחות משנה, ויותר חשוב לי קרבה למרכז מצד אחד ושקט ונוחות מצד שני. בדירה שמצאתי יש את שניהם. לגבי איפה אוכלים ואיפה יושבים - אז בעבר כבר גרתי בסטודיו, ואפשר להסתדר. אבל ברור שאם אתמקם בבנגקוק לדרך קבע, באותו סכום שאני אשלם על דירה בסוקומוויט אני אעדיף לקחת דירה שיותר רחוקה מהמרכז, אבל מציעה יותר מרחב.

קרלטון

New member
בשביל מקסימום עשרה ימים בחודש

לא עדיף כבר מלון במחיר יותר זול לחודש ועם יותר ממה שתקבל בסטודיו? לדוגמא, יורופארק בסוי 1, בריכה, חדר כושר, וכל השירות במחיר של 950 באט ללילה. בלי חוזים, בלי פקדונות...

Benkok

New member
אי אפשר להשוות...

בית (גם אם זה חדרון סטודיו) זה עדיין בית! כשאני חוזר מטיסה הדבר האחרון שבא לי זה לראות פקיד בלובי... חוצמזה, לארוז כל פעם, לפרוק, לאחסן, לדאוג לבוקינג...סתם בלאגן. עדיף פינה משלך...

קרלטון

New member
אוקיי הבנתי את הראש

סביר להניח שהבית/סטודיו לא ישאר ריק גם כשהוא בחו"ל... יחזור הביתה ויתקבל בזרועות פתוחות...

למעלה