מסכים לגבי ה"לקצוץ" אבל לא לגבי הנתח
ראשית לגבי השומן כבש, אתה רוצה בשר בקר נקי, סבבה, מבין אותך, גם לי בא לפעמים. לגבי הנתח, הייחוד של נתחי הפרימיום שאותם ציינת הוא שהם רכים אחרי צליה כיוון שהם באים מחלקים של הפרה שלא נעים (הגב), ברגע שאתה טוחן או קוצץ את הנתח אין לזה משמעות. אם כבר הייתי קונה נתח מיוחד לקצוץ הייתי קונה משהו עם טעם עז ובשר עשיר בשומן כמו פלדה. רוצה לקנות בשר ב120 שקל לקילו ואז לקצוץ אותו ? זכותך, כסף שלך. אגב, גם אני הייתי עושה את זה פעם. מבקש מהקצב לפרוס לי אנטריקוט ואז מנחה אותו להכניס למטחנה (פעם אחת, גס) וכל פעם מחדש הוא היה אומר לי שאני סתם מבזבז לו אנטריקוטים.