מחפש האסקי סיבירי או אלסקן מלמוט

ROCKandROLL

New member
מחפש האסקי סיבירי או אלסקן מלמוט

מחפש כלבים מהגזעים הנ"ל באיזור הצפון לידידה שלי (העברתי לה כבר תמספר של דורון שמנסה למצוא בית להאסקי בן 8 חודשים) אבל היא רוצה צעיר יותר. מי שמכיר יכול לתת לי פרטים באיזור הצפון חדרה עד חיפה מעולה בשבילה.

Noaal

New member
יש את תנו לחיות לחיות עין איילה

(לא קשורים לתנו לחיות לחיות הארצי). יש את העמותה של חדרה אוהבת חיות, יש את צב"ח חיפה. ואם היא מאוד רצינית היא יכולה להרחיק עד לכלבייה של ג'נט בלהבות הבשן. אני בספק אם היא תמצא כלבים גזעיים (עוד פחות גורים), אבל ייתכן שיהיו מעורבים. מה עם כל הכלבים במושב שלך?? אין בינהם כלב העונה על דרשותיה? מזל טוב על העיקור של שושו!

ROCKandROLL

New member
כמו שאמרתי היא מהצפון

רמת ישי עם נדייק ויש דווקא האסקי נראה גזעי מסתובב במשוב שלי יותר נכון הסתובב זוג נאשקלון לקח אותו אתמול בלילה

Noaal

New member
למעט להבות הבשן, שלושת המקומות

הנוספים שציינתי נמצאים בטווח איזורים שציינת (חדרה - חיפה). ושוב, אם היא רצינית שווה לה להגיע לכלבייה של ג'נט בלהבות הבשן, יש שם כלבים מדהימים.

ronagg

New member
האסקי של דורון יפיפה

ונראה גזעי ..והבנתי שהוא לא ממש רוצה עליו כסף .. והוא מחוסן ע"י הוטרינרים שלנו בכל החיסונים ...(הם חברים של דורון) .. כלב כזה גזעי עולה הרבה ...(הוא לבן עם עיניים כחולות ) .. יתכן שכבר נמסר היום..כי שלחתי אנשים ...נוספים. והכלב באמת זקוק לבית בדחיפות.

למעלה