מחפש הומואופט או דיקור סיני לילד

מחפש הומואופט או דיקור סיני לילד

אשמח אם תוכלו להמליץ על מישהו שיש לו נסיון עם ילדים ועוד יותר אודה לכם אם אתם יודעים על מישהו שמקבל דרך קופ"ח לאומית

הורים של אייל

ראשית אשמח אם תפרטו את הבעיה , אולי נוכל לתת לכם כמה טיפים.. לא ציינתם אזור מגורים
אני מצרפת את האתר של קופ"ח לאומית יש שם רשימת מטפלים בכל אזור..

אנחנו מצורן (ליד אבן יהודה)

הבעיות מהן הוא סובל הן: יציאות קשות (הוא מתאמץ ונעשה אדום כולו) בעיה נוספת זה העור שלו יבש כולו ולא משנה אם אנחנו מורחים משהו או לא וכמובן שניסינו לבדוק רגישויות

עוד כמה שאלות

בן כמה הילד? מהי תזונתו? האם הוא שותה ואם כן מה? והמלצה - בשלו בשיר מים סלק עם שזיפים ( בישול לזמן רב , אם המים מתאדים להוסיף מים)אם הוא אוכל ניתן לתת לו את הסלק , אם לא מסננים את השתיה ונותנים לו לשתות - זה מרכך את היציאות ... יעל

נתחיל בתודה

התינוק בן ארבע חודשים הוא עדיין לא אוכל מוצקים אנחנו נותנים לו רמדיה צמחית (וחלב אם כמה שיש ואין הרבה) כשהתחלנו לתת לו אבקות אז ניסינו על בסיס חלב אבל היו לו פריחות, הרופאה המליצה לעבור לצמחי וכן עברנו אבל הפריחות לא ממש עברו. בנוסף הגלל שהוא נהנה להכניס את כל היד שלו לפה הוא מירר (מזיל רוק) ועכשיו כל הלחיים שלו אדומות מגורות ויבשות. שוב אשמח לשמוע על רעיונות. את הסלק ננסה היום.

פרה , פרה..

ראשית לגבי התזונה - ברמדיה צמחית אינני מבינה אבל אני יודעת שלא צריכה להיות תגובה למזון - חפשו את הפורמולה המתאימה לילדיכם ( ושוב מבלי נסיון אישי , חברותי ממליצות על איזומיל שהוא על בסיס סויה וללא רגישות למזון) ,לגבי חלב אם - כדאי לשמור על המעט שיש , הרבי בשתית מים ע"מ שבנך יקבל את הנוזלים זה חשוב לריכוך הצואה שלו.. נסו לעשות לו מסאז עם שמן שקדים או נבט חיטה אפשרי להוסיף שמן אתרי קמומיל כחול ( אם כי ניתן לנסות קודם בלי כלום) העיסוי מתבצע בבטן בסיבובים עדינים עם כיוון השעון. אפשר לתת לו גם חליטת תה קמומיל ושומר (לא מהמוכנים של חברות התינוקות - הם ממותקים! - ניתן לקנות בחנויות טבע צמח מיובש לחליטה). אם העצירות / קושי בהוצאת צואה נמשך , ממולץ לגשת לרפלקסולוג ילדים . לגבי השיניים - צרה צרורה , אני עוברת את זה בימים אלו. הרבה אין מה לעשות . על הפנים היבשות ניתן למרוח משחת רסקיו או אלוורה ללא חומרי ריח נוספים או קרם אקווזיום ( אקוה קרם ) - בכל מקרה עכשיו מאוד יבש גם ככה אז לדאוג למרוח את האזורים היבשים כל הזמן ( ואם זה כל הגוף האקוה קרם מצויין - הוא נספג מעולה ואין חשש לאלרגיה ממנו) ואם יש לו נטיה ליובש אז לא לעשות אמבטיות מאוד חמות ( החום מאוד מיבש אותם) ולמרוח קרם מיד אחרי האמבטיה . בהצלחה יעל

למעלה