מחפש המלצה לביינת כושר גופני לסנובו

מחפש המלצה לביינת כושר גופני לסנובו

אני רוצה להתחיל להתאמן לקראת החורף וחופשת הסקי השנתית. איך עושים טוב נכון באורנטאציה לסנובורד? שמוליק

liran87s

New member
רוץ אחי, רוץ !!!

ותעלה הרבה במדרגות, זה מפתח את הדו ראשי או משהו, ותעשה מתיחות, שתצליח ללכת למחרת וגם תאמן את השריר (גמישות, זה נחוץ...)

icho

New member
יש פתרון!

קיים משהו נקרא FREEBORD לפרטים תיהיה איתי בקשר 055444892 שנה טובה!

liran87s

New member
פתרן יקר מאוד...

וגם ילמ אותו שיטת גלישה שתעשה לו בעיות בסנובורד... הייתי ממליץ לך לקנות רק אחרי שבוע סנודורד ותגלוש בשיטה שתלמד - רק אז זה יועיל, ואל תשכח שאתה אמור למצוא משטח לגלוש עליו שזו גם בעיה

icho

New member
יקר ..."הכל יחסי"

לבזבז שבוע סקי בחו"ל על לימוד לא יקר יותר??? לקנות סנובורד ביגוד נעליים וכו בשביל שבוע בשנה לא יקר??? חוץ מזה ניתן ללמד FREEBORB גם כאלה שלא גלשו בשלג (תשאל את ביתי) צריך קודם לנסות....

liran87s

New member
שיטת הגליה שונה כשמתחילים בפרי-בורד

פונים בד"כ עם הרגל האחורית ולא הקידמית, עומדים כמו בסקייטבורד ולא כמו בסנובור, קיצר: זה לא יכול לעזור בהרבה לפני, זה יכול לעזור בצורה טובה מאוד אחרי ניסיון על השלג... ואל תשכח שצריך לקנות מגינים ולמצוא איפה לגלוש... אם נופלים זה כואב (אספלט, לא שלג...) אה, גם צריך לקנות קסדה שעולה יקר... קיצר, עדיף שינסה סנובורד ורק אז ישקול לקנות את הפריבורד...

liran87s

New member
אה, ואני לא בטוח, אבל אני שער

שגם אי אפשר להשען יותר מדי בקצות אצבעות ועדבים, אבל זאת רק השערה...

טעות..

העמידה בדיוק כמו בסנובורד. כשנופלים...כואב,אבל אפשר לברוח לפני(לא קשורים לבורד) אפשר להשען הרבה אצבעות עקבים עד.. לעצירה בסליד, ירידות צריך אבל איפה אין,גם סקייטבורד צריך ירידות. ניתן אפילו "לג´עג´עה" כמו בסקיטבורד.אני מדבר מניסיון. ניתן לראות בסרטים שבאתר.

icho

New member
פריבורד ישראל

http://www.tilda.edu-negev.gov.il/ilay/freebord/ ניתן גם להגיע דרך באנר ב X-SNOW

liran87s

New member
אני פשוט חייה בשביל ההגינות...

יש גם את http://www.flowlab.co.il - תעשו שיקול דעת כי זה לא זול...

ktam

New member
כמה הבדלים

לירן, למרות שגם אני חושב שזו שיטה מגניבה, היא מתאימה יותר לגולשי סקי שגולשים עם הפנים למדרון. אי אפשר לסובב את הבורד הזה 360 מעלות (תסתכל בסרטים שלהם ותראה שזה לא אפשרי) אפשר רק סלאלום, והאמת הוא נראה לי ממש לא יציב... (אבל בכל זאת הרעיון מגניב)

icho

New member
ועוד....

ניסינו השבוע לרדת עם הפרייבורד את הירידות לטבריה מהרמה. מגיעים למהירויות הסטריות (על כביש...)בלי האפשרות "לזרוק תחת" להגיע לסלייד(דבר שניתן לעשות על הפרייבורד) לא היה "צאנס" להאיט. הכביש לא מספיק רחב כדי לקחת את "המדרון" לרוחב.."אם אתם מבינים למה אני מתכוון?"

liran87s

New member
ניסיתי את הפריבורד פעם אחת, זה ממש

לא משהו, אני לא רציתי אז זה גם בגלל שאין הרבה כבישים בשיפוע שקרובים לבית שלי...

liran87s

New member
ועוד משהו...

ניסיתי רק פעם אחת וזה לא ממש דוגמא אבל להסתובב עם הדבר הזה זה די קשה, לא חלק כמו בסנובורד... - זה פשוט עובד על עיקרון של גלגלים ולא סכינים, מי שרוצה שיקנה אבל שיקח בחשבון שזה שונה מאוד מסונבורד...

icho

New member
???????

לא נראה לי שבניסיון אחד אפשר לקבוע?? הגלישה היא בדיוק כמו סנובורד תבדוק עם אלה שניסו!!

liran87s

New member
טוב, אתה אומר שזה בדיוק כי אתה מוכר

את זה ואני מזהיר את אלה שחולמים על גלישה זהה לסנובורד... הגיוני שזה מאוד כיף, ובזה אני לא מזלזל לרגע אבל גלישה זהה לסנובורד זה לא ייתן...

icho

New member
מוכן גם לתת לך לנסות...בתנאי

אם אחרי שעתיים נטו של גלישה "זה לא כמו" אתה מפרסם בראש חוצות...יש עסק?

liran87s

New member
בראש חוצות עם נושא חדש והודעות פ

רטיות לכל אלה שלא המלציתי להם... ניסיתי פעם אחת אבל לא היה שיפוע מתאים וזה לא יצא טוב...

למעלה