מחפש המלצה לבית קפה ומסעדה בתל-אביב (צפון ישן\ליד הנמל)

golan2072

New member
מחפש המלצה לבית קפה ומסעדה בתל-אביב (צפון ישן\ליד הנמל)

שותף שלי בעסקי הכתיבה והעריכה שחי בארה"ב (העסקים כמובן מקוונים) מגיע לארץ השבוע. הוא מתכוון לקחת טיול מאורגן, אבל לפני זה יש לו יום חופשי והוא רוצה לפגוש אותי. הוא מתאכסן במלום "גראנד ביץ'" בצפון תל-אביב שזה קרוב לנמל תל-אביב, הירקון פינת נורדאו.

בעיקרון פוגש אותו ואת אשתו בבוקר ומחפש בית קפה נחמד לשבת בו עד אחה"צ, וכן מסעדה לאכול בה ארוחת צברים, עדיף במרחק לא גדול משם. במידת הצורך כמובן אפשר לקחת מונית לכל מיני מקומות בסביבה, אבל דברים שאפשר להגיע אליהם בקלות ברגל עדיפים ונראה לי שיש כמה בסביבה.

מחפש רמת מחירים בינונית ואיכות טובה. אין העדפות או דרישות תזונתיות אז אפשר לזרום.

(האמת שחשבתי על תיאודרס באלנבי 13 - הם עדיין קיימים? מסעדה אתיופית נפלאה, נסיעה קצרה במונית)

החתולית

New member
ממש סמוך בנורדאו פינת בן יהודה

תמצאו את קמפנלו ואת ניני האצ'י. בנמל עצמו אפשר לאכול בדוכנים השונים בשוק האיכרים ובקיטשן מרקט.
&nbsp
אני לא חושבת שיש בית קפה שיאפשר לאנשים לשבת בו מהבוקר עד אחר הצהריים.
&nbsp
עוד רעיון נחמד לאירוח אנשים מחו"ל, הוא ביקור בשוק הכרמל. יש לא מעט מקומות נחמדים לאכול בהם בשוק, ואפשר להגיע אליו בקלות רב באוטובוס, מונית שירות או מונית.

golan2072

New member
תודה רבה

אנחנו לא מתכוונים לשבת במקום אחד מהבוקר ועד אחה"צ - בעיקרון לשבת במקום אחד עד הצהריים, ללכת למסעדה של ממש לאכול ארוחת צהרים, ואז למצוא מקום לשבת עוד שעתיים-שלוש.

gastro101

New member
לארומה בנמל יש שפע כסאות במרפסת הצופה לים

אפשר לשבת שם כמה שרוצים ולסיים בארוחה בקיטשן מרקט
או קפה נמרוד בנמל.
מיקום כה קרוב לנמל חבל לשבת ברחוב סואן

למעלה