מחפש המלצה לדירה \ ווילה \ מלון לצעירים

Adiel91

New member
מחפש המלצה לדירה \ ווילה \ מלון לצעירים

אנחנו רוצים לקראת סוף אוגוסט ליסוע 5-6 חבר'ה.. יש המלצות לדירות טובות או ווילות שאפשר להשכיר? ואם זה בית דירות או מלון - אז אם אפשר שם של אחד שמיועד לצעירים.. כי אנחנו בני 17 ואנחנו רוצים מלון \ בית דירות עם עוד צעירים ואם אפשר גם מחירים משוערים ללילה... תודה רבה לעונים :)

הדר 89

New member
עוד רגע יבוא המשווק של אואזיס הים האדום

שיש בו בעיות בטיחות אש וכבר היו לו צווי סגירה מהעיריה וגם נשרפו בו למוות 2 אנשים, ויספר לכם שהמלון שלו זה "המלון הכי שוה עם כל הצעירים של המסיבות וכל שאר המלונות זבל וחרטה"

harhanegev

New member
יש הרבה מלונות זולים:

דליה, אדומית, פטרה, אמריקנה, טופז, אקספרס ביט, אסטרל, ונראה לי שיאיר (harhanegev) בטח מכיר עוד כמה מלונות זולים.

harhanegev

New member
אשתי כתבה בטעות בשם שלי, הנה רשימה מלאה יותר:

אמריקנה אסטרל וויליג' (יש עליו הרבה ביקורות טובות) הרי אדום פטיו טופז אדומית מלוני (רחוק מחוף הים) דליה פטרה גלי אילת ריביירה

Adiel91

New member
דבר ראשון תודה רבה

דבר שני אשמח אם תוכל לסנן לי את הרשימה לפי מלונות שנמצאים במרכז העיר \ קרוב למרכז העיר ושמתאימים לצעירים בגילנו כלומר שלא צריך מבוגר שיהיה איתנו בחדר או שיחתום או משהו בסגנון תודה רבה!

harhanegev

New member
בבקשה:

לגבי התאמה לצעירים - אין לי מושג. לגבי צורך בנוכחות או חתימה של מבוגר אינני יודע, אבל בדקות בודדות תוכלו להתקשר ולברר, הטלפונים של כל המלונות רשומים באתר דפי זהב . בקשר למרחקים: הולידיי אין אקספרס ביט - לחוף הים והטיילת וקניון מול הים כ-10 דקות ברגל, למרכז העיר 15 דקות ברגל. אמריקנה ואסטרל וויליג' - כנ"ל הרי אדום - לחוף הים והטיילת וקניון מול הים כ-10 דקות ברגל, למרכז העיר אין מרחק, המלון נמצא במרכז העיר בדיוק. פטיו וטופז - כנ"ל. אדומית - חוף הים והטיילת וקניון מול הים ממש ממול, למרכז העיר 5 דקות הליכה. מלוני - לחוף הים והטיילת וקניון מול הים כ-15-20 דקות ברגל, למרכז העיר 5-10 דקות ברגל. פטרה - לחוף הים והטיילת וקניון מול הים בערך 12-15 דקות ברגל, למרכז העיר 5 דקות ברגל. גלי אילת ודליה - החוף והטיילת וקניון מול הים ממש ממול, מרכז העיר במרחק 6-7 דקות הליכה. ריביירה - לחוף הים והטיילת 5 דקות ברגל, לקניון מול הים 10 דקות ברגל, למרכז העיר 15 דקות ברגל.

dakar110

New member
אחייייייי

אנחנו סגרנו לרויאל פארק בית דירות נחמד מאוד אחלה שירות הביאו לנו היינו שם גם לפני איזה שנה שנתיים שווה מאוד זה דירה נחמדה ויצא לנו שבוע 1000 שקל לכל אחד בסוויטה מקום יפה מאוד עם בריכה תתקשר לשם ותבקש את גל הוא סידר לנו מחיר ודיל טוב !!

למעלה