מחפש המלצה להנה"חלא יקר באינטרנט קרוב לנתניה

iamitay1

New member
Frontask CRM- ניהול קשרי לקוחות

ניהול קשרי לקוחות הוא אחד המרכיבים הבולטים והחשובים בניהול העסק.
הרי שהעסק כבר קיים, בוצע גיוס של לידים ואז מגיע השלב הקריטי והחשוב ביותר שימור הלקוחות הקיימים.
בגישה הישנה ניהול הלקוחות התבצע במסמכי אקסל שונים או אף גרוע מזה במסמכים שנכתבו ידנית.
כיום קיימת חלופה נוחה אפקטיבית ומותאמת לצורכי העסק,הכירו את Frontask CRM
החל מקבלת פניות ולידים עלי ידי שילוב עם מערכת שיחות אשר נכנסות ממרכזיה טלפונית, העלאת רשימת לקוחות קיימת (לידים ) ועד מעקב שוטף אחר הלקוחות הקיימים, יצירת משימות מובנות שונות והעברתם בין העובדים השונים.
המערכת בעל ממשק ידידותי למשתמש, וחווית שימוש נוחה ויעילה כך שבתוך מספר דקות השליטה בנתוני הלקוחות נעשית קלה, נוחה, ואפקטיבית.
במערכת Frontask CRM ניתן לעבוד בזמן אמת וכל הנתונים שמורים בשרתי הענן, מה שמסיר דאגה מלבכם בנוגע לאיבוד המידע החשוב על הלקוחות.
מערכת Frontask CRM מציע מגוון אופציות שימושיות כגון סנכרון נתונים בין המערכת ליומן הגוגל, הפצת קמפיינים באמצעות מיילם או SMS, קביעת פגישות והתראה על הפגישה ללקוחות,ניהול תשלומים ותקבולים ועוד ועוד

לפרטים נוספים אנא גלשו לאתרנו http://www.frontask.co.il
או בטלפון : 077-5271900

motiyairl

New member
מחפש המלצה לתוכנת CRM

שלום לכולם,
אני מחפש תוכנת CRM לניהול עסק. השטק מוצף בתוכנות שכאלו ולמרות שאני יודע +- מה אני צריך עדיין אני הולך לעיבוד.
אני מחפש תוכנה שאוכל לנהל את הלקוחות (מיילים, טלפון, לקוח עסקי/פרטי ועוד) בנוסף שדרכה אוכל לשלוח הצעת מחיר ללקוח (ובהמשך ההצעה תשורשר להסכם עבודה/חוזה).
תתאים לעוסק פטור (כרגע). תוכל לתת לי דוח של הכנסות, שהצעת המחיר שנשלחת אל הלקוח תהיה ממותגת בלוגו שלי וזהו +-

משהו מומלץ?

צקצ

New member
מחפש המלצה להנה"חלא יקר באינטרנט קרוב לנתניה

המליצו לי חישובית אונליין רחוק באשדוד ואיזי דאטה. לבעלי נסיון טוב אבקש המלצתכם. לעסק מתחיל ביבוא.

iamitay1

New member
המלצה Frontask CRM לניהול קשרי לקוחות

מוטי היקר שלום
אם חשוב לך בעסק לבצע ניהול קשרי לקוחות בצורה מסודרת, לעקוב אחרי ניהול משימות, להיות מעודכן בפעילות מולם, לשלוח להם מיילים או מסרונים לקבוע פגישות ולעבוד עם תזכורות, אתה
ברצוני להמליץ לך על מערכת CRM מעולה בשם Frontask CRM אשר עונה על כל הצרכים שהצגת ויתרונות נוספים רבים מעבר לכך
בתוכנה ניתן לנהל בפשטות ובקלות את כל המידע אשר מתקבל מלקוחותיך,המערכת מאפשרת הפקת קמפיינים בחיתוכים שונים,הפקת הצעות מחיר וחשבוניות מס/קבלה ( המורשים על ידי מס הכנסה )
קביעת תהליכים והגדרתם במערכת ( אפשרות לשרשור חוזה אשר ישלח ללקוח ),המערכת מציע מגוון רחב של דוחות,וכמובן שמאפשרת הוצאת מיילים עם לוגו החברה.
מעבר לכך המערכת מציע מגוון רחב של פתרונות שונים
החל מקבלת הפניות (לידים), תיעוד השיחות, קביעת פגישות, שליחת מיילים ו-SMS, מעקבים ותזכורות,, וכל זאת במערכת CRM אינטרנטית ב"ענן", המאפשרת גישה מכל מחשב, או סמארטפון, אל מערכת ה-CRM

לפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות למשרדי החברה בטלפון 0775271900
או לגלוש לאתר Frontask בכתובת http://www.frontask.co.il/

למעלה