מחפש המלצה לחנות מחשבים

ydyehuda

New member
מחפש המלצה לחנות מחשבים

יש לי מיפרט, מי הכי אמין? איכותי? KSP....EXCELLNET.....MDS.....מרדנית תודה מראש, יהודה

dmainsinner

New member
אני לא הייתי מתקרב לאקסלנט

אפילו בטלפטיה, חבורה של רמאים חסרי מקצועיות וחסרי אדיבות שיצא לי העונג המפוקפק להדפק על ידם פעם אחר פעם עם אותו מחשב אומלל שבטעות שגיתי לרכוש אצלם - ולא אחזור שוב. גם כל השאר לא מצטיינים באדיבות אבל עם KSP יש לי ניסיון טוב וכל הציוד ההקיפי שלי של אחי ושל חברי נרכש שם. שים לב שכל המחירים שלהם שהם די זולים, הם לסכום במזומן= שטרות כסף בלבד. מקום העבודה שלי עובד רק מול MDS כך שאני רק יכול להניח שהם רציניים ומקצוענים מספיק אם כי לי לא היה הכבוד ומנסיון שלי הם מעט יקרים יותר. מול מרדנית טרם יצא לי לעבוד אבל המחירים שלהם נמוכים (כמו של KSP). בהצלחה.

qweasd1

New member
מצטרף לאזהרה excelnet ומוסיף פלונטר

גם פלונטר, התחילו נחמד, כיום אין בינם לאקסלנט שום הבדל. ירדו לתחתית עומק המדמנה של התעלמות, חוצפה, גניבה, והתנהגות בהמית כלפי הלקוחות שלהם.

odedg

New member
כדאי לנסות...

שלום, חוץ מרשתות וחנויות שמשקיעות המון כסף על פרסומת, יש גם חנויות שכונתיות הקרובות לבית. פה היתרון הגדול. מאחר ובדרך כלל האחריות היא במעבדה, אתה צריך לסחוב למרחקים את המערכת, לפעמים אפילו לעיר אחרת. בשכונה הדברים פשוטים עקב המרחק הקצר. את השוואת המחירים ומפרט הטכני תעשו בכל מקום. בכל מקרה יש חשש שהרשת או החנות יעלמו או יפשטו רגל, אז תמיד לקחת זאת בחשבון ולנקוט באמצעים הולמים...

yakul

New member
תזמין מחו"ל...

KSP מוכרים מוצרים מזויפים!! אז כדאי לך להתרחק גם מהם. אם תזמין מארה"ב יצא לך וודאית יותר זול, רק שהתהליך ידרוש קצת יותר מאמץ. לא סתם ארה"ב היא מעצמה העשירה בעולם! בארץ עוד לא הבינו מה החשיבות של שירות לקוחות...

למעלה