מחפש המלצה למורה נהיגה או בית ספר לנהיגה באזור ר"ג

מחפש המלצה למורה נהיגה או בית ספר לנהיגה באזור ר"ג

שלום,
אני מחפש המלצה למורה נהיגה או בית ספר לנהיגה באזור ר"ג, אני חדש כאן ככה שלא מכיר את האזור. מבירור שעשיתי מול מספר מורים קיבלתי את הרושם שהמחיר לשיעור הוא 130 ש"ח לאוטומט (וזה מה שאני מעוניין), קיבלתי גם הצעה ל-21 שיעורים בני 60 דק' כל אחד ושני טסטסים חיצונים ב-3,700 ש"ח אני לא מצליח כל כך להבין האם השיעור הוא 40 דק' או 30 דק'?
אשמח לכל המלצה או תובנה שיש לכם בעניין.

תודה.

0bama1

New member
ואני ממליץ לך לא לקחת מורה לפי כסף אלא לפי איכות .תיזהר !!!

איזה מורה לקחת ?אם אתה מעוניין לקבל פירוט שאל .ותקבל תשובה .

0bama1

New member
טוב ידידי יכול להיות שאתה האב של הילדה אבל זה בסדר ואני רוצה

לתת לך כמה טיפים חשובים ביותר.אתה צריך לצאת מנקודת הנחה .שהבת שלך היא הדבר היקר לך ביותר .ולכן אתה חייב להפקיד אותה בידי מורה נהג .ויש לכך משמעות רבה .כי ישנם מורי נהיגה שהם לא נהגים .וישנם מורי נהיגה שהם גם נהגים .מובן שאתה צריך לילדה מורה נהיגה בעל נסיון רב ביותר בנהיגה בתנאים קשים ומגוונים {בהמשך כאשר תשאל אותי עוד שאלות הסביר לך }
להעלות נהג לאחר 28 שיעורים לכביש זה פשע גם כלפי התלמיד וגם כלפי המשתמשים בכביש .הסיפור של נהג מלווה עצוב מאוד .כי הרבה מלווים בעצמם זקוקים למלווים .נהיגה זה דבר מקצועי .ואסור לה לילדה לעלות לכביש לאחר מספר מועט של שעורים ועוד עיי מורה שבעצמו צריך ללמוד נהיגה .מורים עושים עבירות תנועה ,הם עוברים עבירות בטיחות חמורים ביותר {שאל אותי יותר מאוחר תקבל הסבר}
תוכנית הלימודים של התלמידים נכון להיום גובלת בפשע {שאל והסביר}אני רק התחלתי להסביר לך אם תהיה מעוניין תכתוב לי ואז המשיך ,ואז נטפל בנושא של מורה לבת שלך זה בינתיים .וזה על קצה המזלג .אתה אוהב את בתך אני בטוח ,ולכן אם אני יכול לעשות מצווה ולעזור לך שתדע בפמדת אשמח לעזור לך

למעלה