מחפש המלצה למחזק אות (signal booster)

dude101

New member
יש לי נתב שיושב בסלון, אחריו ממ"ד ולאחר מכן חדר עבודה.
האינטרנט שלי הוא במהירות 300 מגה, ובחדר העבודה אני קולט כ-35 מגה.
אני מחפש מגביר אות שאפשר לחבר בחדר העבודה. כשניסיתי לחפש בעצמי, נתקלתי בבלבול מושגים בין מגביר טווח למגביר אות (הבנתי שרוב המוצרים עושים גם את זה וגם את זה, אבל רוב הביקורות עוסקות בהגדלת טווח, מה שפחות רלוונטי לי).
שקלתי גם אפשרות לחבר את המחשב בחדר העבודה עם כבל רשת. זה יפתור את בעיית הנייח, אבל אני עושה שימוש באותו חדר גם במחשב נייד (של העבודה), ובתור בונוס אשמח גם להגדיל את הטווח של הרשת (יש כמה פינות בבית עם קליטה גרועה).

יש המלצות?

rafid1

Active member
מנהל
שקלתי גם אפשרות לחבר את המחשב בחדר העבודה עם כבל רשת. זה יפתור את בעיית הנייח, אבל אני עושה שימוש באותו חדר גם במחשב נייד (של העבודה), ובתור בונוס אשמח גם להגדיל את הטווח של הרשת (יש כמה פינות בבית עם קליטה גרועה).

יש המלצות?
פריסת כבל רשת - זו הדרך הנכונה והנבונה/בטוחה. אתה צריך לחבר יותר ממחחשב אחד בחדר - תשתמש במתג מקומי שם (תוכל גם לחבר אליו נקודת גישה אלחוטית, לשיפור הקליטה האלחוטית שם ).

נערך לאחרונה ב:

dude101

New member
תודה.
שתי שאלות המשך:
1. במקום נקודת גישה, לא עדיף לקחת יחידת MESH אחת ולחבר אותה? או ש-MESH מחייב שתי יחידות לכל הפחות? אני שואל כי הבנתי שיש מספר יתרונות ל-MESH על פני נקודת גישה נוספת (חלוקה של רוחב הפס באופן דינאמי ורשת וי-פי אחת).
2. אם כבר נקודת גישה, זה לא אומר שהמתג המקומי מיותר?

rafid1

Active member
מנהל
...שמומחה MESH יגיב...
מנקודת הראות הפיסיקלית, שום MESH או AP לא ישפר/יגשר על דעיכת סיגנל אלחוטי באוויר ככל שהמרחק גדל, כמו דעיכה 0 של כבל...

למעלה