מחפש המלצה למחשב כף יד

spiritus asper

New member
מחפש המלצה למחשב כף יד

אני מחפש מחשב כף יד פשוט שכל מה שאני צריך ממנו זה למעשה GPS(ללא תוכנת ניווט), וכמה שיותר זול יותר טוב. מן הסתם אני לא רוצה משהו שיתקלקל אחרי יומיים, אבל אני באמת לא צריך שום דבר משוכלל או מנצנץ.. פשוט אחד שיעשה את העבודה שלו טוב ויתן לי שקט.. נתקלתי ב mio 350 .. יש לכם דעות עליו? ועל איזה דגמים אתם ממליצים? תודה

AYELET1

New member
המיו מגיע ללא תוכנת ניווט

מה דעתך על מכשיר יעודי לניווט הכולל תוכנת ניווט?

spiritus asper

New member
אז זהו

ששקלתי את העניין ולהבנתי שבהאמת המכשירים ההם יותר טובים לניווט, אבל העניין הוא שאני לא בדיוק נהג מונית שצריך כל הזמן לנווט בכל מיני מקומות לא מוכרים, ככה שאני לא יודע עד כמה יש טעם להשקיע במכשיר שכ-ל מה שהוא יודע לעשות זה רק לנווט. ונראה כאילו עדיף להשקיע פשוט במחשב כף יד שאולי ישמש אותי .. לשימושים אחרים. תוכנת ניווט היא לא בעיה. יש המלצות?
תודה

תוכנת הניווט עשוייה לעלות כמעט כמו כל המכשיר

ואם אתה מתכוון למשהו אחר, זה לא המקום לשיקולים הללו. אם אתה רוצה מחשב כף יד ליישומים נוספים, אתה עלול למצוא שיש עוד פונקציות כמו WIFI (רשת אלחוטית), BLUETOOTH, מכשירים משולבי טלפון ועוד פונקציות שמכפילות ואף משלשות את שווי המכשיר. השאלה איפה אתה עוצר ומה באמת אתה צריך..

spiritus asper

New member
נבהיר את עצמי

כל ההתלבטות הזאת היא בהנחה שכבר יש לי את תוכנת הנייוט. אני לא קונה GPS ייעודי כי בין כה וכה הוא יכול לעלות יותר מכף יד, אבל לעשות פחות. לכן אני מעדיף להשקיע את אותו סכום, ואפילו פחות, בקניית מחשב כף יד שאני אוכל להשתמש בו כ GPS, וגם להנות מיכולות בסיסיות אחרות שיש בו. אני ממש לא מעונין להשקיע בכף יד משוכלל.

למעלה