מחפש המלצה לנגן MP3 קריא ואיכותי

danezeq

Member
מחפש המלצה לנגן MP3 קריא ואיכותי

(קריא = מתאים לאנשים מבוגרים, שקל לשלוט בו, ללא כפתורים קטנים עם דרכי הפעלה חדשניות) לא צריך נפח גדול. אפילו ג'יגה אחד יספיק. תודה

danezeq

Member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ושוב שאלה

באתר זאפ, מישהו רשם הערה על הנגן שציינת: "לא ניתן לשמוע לפי תיקיות אלא שירים אקראיים". זה נשמע לי מופרך לגמרי. האם זה באמת אמיתי? אם לא אוכל למיין שירים אני לא אקנה את הנגן הזה.

יאיר B

New member
חצי מזה נכון. החצי השני לא.

החצי הנכון הוא שלא ניתן למיין שירים לפי תיקיות. ככה עובדים מרבית הננגים כיום (למעט איאודיו וננגי מדבקה). מה שלא נכון זה שלא חייבים לשמוע שירים אקראית (random זה נקרא). השירים מסודרים בנגן לפי מידע באזור יחודי לקבצי המוזיקה שנקא ID3TAG. התגיות הללו מכילות מידע שכולל את שם השיר, שם האמן, שם האלבום, שנת ההוצאה ועוד מידע דומה. כאשר אתה מכניס לנגן שירים שיש בהם תגטית מסודרות, הנגן מסדר לבד את השירים לפי החיתוכים הללו. הבעיה היא שמרבית הישראלים משיגים שירים בדרכים מפוקפקות משהו, בשירים שהם משיגים אין מידע בתגיות ולכן יש להם בלאגן גדול בנגן.

danezeq

Member
אני לא חושב שלהוריד שירים באימיול

זו דרך מפוקפקת. לדעתי דווקא להפוך את המוסיקה למסחרה - זה הדבק המפוקפק בעיניי. אבל זה בטח דיון לפורום אחר
יש נגן מומלץ שעונה על הקריטריונים שציינתי + עבודה לפי תיקיות? אם במקרה מישהו מכיר אחד כזה, אני אשמח לשמוע עליו.

יאיר B

New member
עבר לי בראש רעיון (וצריך לבדוק את זה מחקרית)

האם נגנים עם מסכי מגע קלים יותר לשימוש אצל אנשים מבוגרים (בעצם אין שם כפתורים, הם לוחצים על מה שהם רוצים שיעבוד לפי הסמלים שעל המסך).

download free

New member
שמע

קנה את הסנסה פיוז .וכל אלה שאומרים לך שאי אפשר לסדר תיקיות מבלבלים ת`מח ולא יודעים להשתמש. החלוקה פשוטה מאוד אתה מסמן קבוצה של שירים מסוימים שאתה רוצה שיהיו באותה תיקיה ניקח דוגמא בינלאומי ולוחץ במקש ימני על מאפינים ואז בלשונית סיכום ושם בשם האלבום תכתוב בינלאומי תעשה אישור ובנגן זה יסודר כתיקיה אחת. אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב שם גם את שם האומן ז`אנר שנה וכו` . (יכול להיות שכשתלחץ בלשונית סיכום זה יתן לך את האפשרות הפשוטה אז תלחץ למטה מתקדם וזה יעביר אותך למה שאמרתי לך) מקוה מאד שעזרתי לך. בהצלחה.

trakl95

New member
קודם כל,לא רק בישראל,אלא בכל העולם

ולא הייתי קורא לזה "דרכים מפוקפקות". זה שחברות המוסיקה,הספקיות וכל שאר המיורבים בעניין,לא מסוגלים להגיע לאיזושהי הסכמה,שנניח כל גולש יחוייב כל חודש,בנוסף לדמי המנוי שלו בסכום גלשהו,שיועבר לבעלי הזכויות,ושתמורתו יוכלו הגולשים להוריד מה,איך ומאיפה שהם רוצים,מבלי להירדף ע"י כל מיני פדרציות- זה לא אשמתם של המורידים. הייתי מוכן לשלם כל חודש סכום כלשהו,ושתמורת זה אוכל להוריד, בלי שתהיה עלי תווית של :פיראט" ו"פושע",ובלי לחשוש מכל מיני פדרציות. בנוסף לזה- לגולש הישראלי אין אפשרויות הורדה חוקיות שישנן לכולשים בחו"ל,כמו אייטויונס, EMUSIC ואחרות, ומה שכן קיים בארץ להורדה חוקית- SONGS.CO.IL- זו לא יותר מבדיחה עצובה. וסליחה,אבל כשמדובר באלבומים חדשים שרק יצאו,אני כול להבין שמנסים למנוע מהגולשים להאויד אותם ואת העעס עליהם. אבל יש המוני בלוגים וגם בתוכנות השיתו,שמאפשרים ונותנים להורדה חומרים קשים להשגה,וינילים ישנים,ודברים שמזמן ,אבל מזמן הם כבר OUT OF PRINT.

למעלה