מחפש המלצה לנגן mp3

Walk Two Moons

New member
מחפש המלצה לנגן mp3

היי, אני מעוניין לקבל המלצה על נגן mp3 איכותי, שיחזיק מעמד ולא ישמיד את עצמו עם תום האחריות, בנפח של מינימום 4 ג'יגה, בסביבות ה-200 ש"ח. הייתי מחפש בזאפ אבל אני יודע שמסתובבים שם הרבה נגנים שנראים טוב אבל הם בעצם נגני מדבקה עם סאונד גרוע וסוללה שאוזלת במהירות. בנוסף, הייתי שמח לנגן שאפשר להטעין אותו ע"י חיבור למחשב, ולא כזה עם סוללות. כמובן שגם mp4 יהיה סבבה בסביבות המחיר שציינתי, למרות שאיכות התמונה או גודל המסך פחות חשובים לי. יש לדעתכם מוצר כזה בשוק? אשמח ממש לתגובות והמלצות! בתודה מראש, אבישי.

Walk Two Moons

New member
תודה, התנסית איתו במקרה?

יש שם כמה תגובות מלחיצות של אנשים שהמחשב שלהם לא קרא אותו והם לא הצליחו להעביר אליו שירים, ולא בא לי כ"כ לרכוש אותו ואז לגלות דבר כזה... אבל שאר התגובות ממש נלהבות, אז אולי אין באמת מקום לחשש?

or121210

New member
לאחותי היה אחד כזה

(היא קצת מפוזרת, אז היא איבדה אותו) לא להתייחס לתגובות בזאפ. אין שום בעיה עם החיבור למחשב.

יאיר B

New member
יש לי גם אחד כזה לחדר כושר. נגן מצויין.

אני על לינוקס ואין לי שום בעיה עם זיהוי, אני לא חושב שבחלונות יהיו בעיות. צריך לחבר לחיבור USB אחורי במחשב שולחני, זה פותר חלק מהבעיות בנושא הזיהוי (לא כולם יודעים את זה, החיבורים הקדמיים במחשבים לפעמים עושים בעיות).

למעלה