מחפש המלצה לנגן MP3

פלוטוֹ

New member
מחפש המלצה לנגן MP3

לא משהו יקר וגם לא משהו שיתקלקל אחרי שבוע, אין לי צורך בכל השכלולים, העיקר שידע לנגן... אמממ היית רוצה לקנות אותו בדיוטי פרי או כאן בארץ. יש המלצות?

פלוטוֹ

New member
הכי נוח זה פשוט לחבר למחשב

ולהוריד אליו את השירים.. ראיתי שיש כאלו שגם משמשים ג- DISK ON KEY ואז זה בכלל שימושי...

dors

New member
אבל זה טפשי..

במיני דיסק יש לך הרבה יותר מקום וגם שם אתה מחבר את זה למחשב ומעתיק שירים...

פלוטוֹ

New member
אז אולי באמת נלך על זה...

ראיתי עכשיו שהמחירים הם פחות או יותר באותו סדר גודל... לא הבנתי דבר אחד - איך השירים בו נשמרים? המיני דיסקים הם רב פעמיים כאילו? אפשר לקנות אותם באופיס דיפו וחנויות בסגנון?

dors

New member
יש דיסק קטן

שאתה שם בתוך המיני דיסק ואתה פשוט צורב עליו שירים... הדיסק הוא כמו CD RW.. אתה יכול לצרוב ולמחוק כמה שבא לך בקשר לאיפה קונים, לא בטוח אבל נדמה לי שגם באופיס דיפו אפשר

פלוטוֹ

New member
ועל איזה אתם ממליצים?

התקציב הוא פחות או יותר 600-800 ש"ח (עם נטייה ל-600)

nirtheking

New member
אני קניתי את הגרסה שקדמה

ל-disk on key עלה לי בסביבות ה-1600 ש"ח (לפני שנה) עם כל הרכיבים שצריך: שלט מעוצב אוזניות (בחירה: גדולות ומעוצבות או מתפצלות ושחורות) שנאי ממיר דיגיטלי בטריה ומדריך משתמש

Trranger

New member
../images/Emo45.gif

אני מעדיף דיסק MP3... הרבה יותר נוח וזול... אפשר להשיג אחד טוב באיזה 50$... נראה מישהו פה מוצא נגן MP3 עם 700 מגה מקום ב200$ אפילו...

לחבר שלי יש אתה המשהו הטוב ביותר.

אלא אם אתה צורך מוזיקה בכמויות עצומות ורנדומליות כמוני אז חבר שלי קנה מכשיר mp3 שמתחבר כמו דיסק און קי ויש בו 256. והגודל שלו הוא קצת פחות משתי אצבעות. פשוט מכשיר נפלא ועמיד.

פלוטוֹ

New member
זכיתי באיזשהו מכרז...

זיכרון USB נייד + נגן MP3 + רדיו ומקליט קול VOIGO דגם: 1104 ================================== נגן MP3 משוכלל רדיו דיגיטלי מקליט קול דיגיטלי זיכרון פנימי 128M תוכניות השמעה –חזרה על כל הזיכרון,חזרה על שיר או השמעה אקראית הקלטת קול דיגיטלית רדיו דיגיטלי משוכלל מסך LCD מואר אביזרים מסופקים: אוזניות דיסק התקנה המחיר: 299 ש"ח לקחת את זה או לבטל?

ועוד איך קח../images/Emo70.gif

אם לא היה לי את הipod האהוב שלי המכשיר הזה ברגע זה היה עושה את דרכו לביתי.

למעלה