מחפש המלצה לצימר הכי טוב והכי רומנט

smart0ne

New member
מחפש המלצה לצימר הכי טוב והכי רומנט

אני רוצה לסוע לצימר ברמה מאוד גבוהה רצוי באזור של רמת הגולן כי בגליל המערבי היינו ולא היה הרבה אטרקציות מסביב מוכנים לשלם קצת יותר אבל שיהיה משהו באמת יפה גם מבפנים וגם הנוף והסביבה

איריסג

New member
גליל עליון

עליסה - במושב אמירים. הכי רומנטי, הכי מקסים, נוף משגע (מהסויטה הדרומית), בריכה פרטית, וקרוב מאד לראש פינה, צפת, טיילנו אפילו לצוק מנרה

בראש פינה

יש את ראש פינת נוי, בקתות ברמה גבוהה. יש הרבה מסעדות באיזור, פאב -"הבאר", טיולי ג'יפים, גלריות, בתי קפה.

איריסג

New member
אויש! עשיתי סלט!!!!

אצל עליסה זה במנות - בגליל המערבי. מקום מומלץ ביותר, אבל אתם לא רוצים גליל מערבי. המקום שהתכוונתי אליו באמירים זה "הסעודה האחרונה" - צימרים מדהימים (אנחנו היינו כאמור בסויטה הדרומית, שבה יש גם מרפסת מקסימה עם נוף יפיפיה ) וגם המסעדה שלהם (בסלון הבית) מצויינת לטעמנו (אוכל צמחוני כמובן), למרות שהדעות חלוקות. אנחנו בכל אופן - מאד נהנינו, מהסעדה ובעיקר מהצימרים.

hadarbis

New member
דבר קטן..

אני גרה באמירים, ובחיים שלי לא ידעתי שבסעודה האחרונה יש בריכה.. אולי אני לא כל כך מתמצאת בצימרים כמו שחשבתי

איריסג

New member
בריכה בסעודה האחרונה

יש ויש! ואפילו מדהימה! הבריכה פתוחה רק לאורחי הצימרים של בלה ולורנס, מסביבה דק מעץ והיא גדולה ונקיה וכייפית מאד.

בקתות ספא במורד ההר

התארחנו לפני כחודש בבקתות וזו חופשה מן האגדות, הרגשנו ממש כמו בחו"ל הרמה גבוהה והפינוקים חבל"ז אם תרצה להתרשם אז אני מצרפת קישור לאתר מומלץ בחום רב WWW.VIPZIMMER.COM

למעלה