מחפש המלצה לצימר הכי רומנטי שיש...

h a r p a z

New member
מחפש המלצה לצימר הכי רומנטי שיש...

אני וחברתי חוגגים שנה וזה הרגע לצימר הכי רומנטי.אנחנו מחפשים באיזור הצפון, עדיפות לרמת הגולן.מישהו אולי יודע אם יש משהו בסגנון מערה באיזור הרמה?או שיש רק בגליל המערבי? אנחנו פתוחים להצעות ומודים לכם מראש.

גוסטאבו

New member
בית לישנסקי במטולה

שונה רומנטי ומיוחד במינו בסגנון של טוסקנה בטירה וכאלה...... יש מידע גם באתר MAPA וגם בREST מפנק רומנטי ומיוחד במינו

ShirShir

New member
לא מצאתי את האתר שלהם.....

תוכל לכתוב לנו
את הלינק?

שירלי77

New member
המלצה חמה לצימר

שלום לך.... ברצוני להמליץ לך על צימר מדהים ורומנטי במיוחד . הצימר נקרא הבקתה של אורה . המקום שוכן בישוב עמוקה , על רכס מירון . הגישה קרובה להמון מקומות . הבקתה מבודדת יש אח במקום . העיצוב מעניין . חלום של מקום . כל מילה מיותרת . והמחירים לא בשמים .

nachumm1

New member
צימר של לילך בישוב נמרוד

בצפון רמת הגולן קרוב למגדל שמס תהנו מכל רגע

אמנון כ

New member
אחוזת גאיה - הכי רומנטי שיש!!

בלי שום ספק המקום המדהים ביותר שהייתי בו בארץ! היינו בסוויטה הגדולה עם ג'קוזי ענק וחדש הפונה לים, אכלנו ארוחות בוקר מדהימות מול הים ורבצנו על החוף המדהים שנמצא 100 מטר מהמקום. זה היה סופ"ש חלומי, פשוט לא יכול היה להיות טוב יותר! הבעייה - 1,600 ש"ח ללילה ויש מינימום של 2 לילות.אני יכול להעיד בשקט שמדובר באחת ההשקעות הטובות שעשיתי...
בתמונה המצורפת מצולמת השקיעה כפי שצולמה מהחדר. פשוט מקום מ-ד-ה-י-ם!!!

בלבי

New member
היית בסוויטת "גאיה" ?

נאמר לי שסוויטת "גאיה" יותר כפרית (עם היתרון הבולט של ג'קוזי הענק) ושסוויטת "ונוס" יותר אלגנטית ומלכותית. יצא לך אולי לראות גם את הסוויטה השניה (בה לא התארחת) ? (חדרי אקו וריה פחות מעניינים אותי). אתארח שם בספטמבר, ועליי "לסגור" את עניין החדרים בהקדם. כל פיסת אינפורמציה תתקבל בברכה, תודה

אמנון כ

New member
לא ראיתי את האחרות

אבל גאיה היא סוויטה מלכותית במיוחד! העיצוב אולי מוגדר כ"כפרי" אבל הוא ללא ספק לא היה מבייש מלכים! שולחן נגרים גס ומדהים שעולה אלפי דולרים, רצפת פרקט מקסימה ונגיעות קלות שפשוט לא מאכזבות. אין לי אפילו טעם להוסיף תמונות בגלל שבאתר של אחוזת גאיה יש סיור וירטואלי מעולה (קחי בחשבון שהם הוסיפו ג'קוזי לאחרונה במקום בו נמצא השולחן בתמונה). הנוף כאמור מדהים ויתרון חשוב לסוויטת גאיה הוא שהיא נמצאת במבנה נפרד משאר החדרים כך שהפרטיות מקסימלית. משהו שלא ניתן לראות בתמונות שלהם הוא חוף הים המדהים (גם אם לצערי נגוע בקצת ליכלוך). בילינו שם שעות רבות, אספנו צדפים, והעברנו רגעים רומנטיים נפלאים על החוף הזה. אחחח.... אני מת לחזור לשם שוב...

בלבי

New member
תודה רבה !

הצלחת לעשות לי חשק ענקי להגיע לשם כבר ! אין ספק ששתי הסוויטות מדהימות, ולכל אחת הייחוד שלה. אולי בפעם הבאה תנסה את השניה ?
ושוב תודה על התשובה המפורטת ...

למעלה