מחפש המלצה לצימר מעולה באמת!!!

דור77

New member
מחפש המלצה לצימר מעולה באמת!!!

שלום, אני מחפש צימר מעולה (אבל באמת מעולה!) לסוף שבוע בתחילת אוקטובר לחגוג יום נישואין. צימר המשרה אווירה טובה ונעימה, רצוי עם נוף, שקט, איכותי ומרווח. צימר המרוהט בטוב טעם, לא צעקני מידי, לא "מערה", לא צריף ולא ביקתה המדיפה ריח של עץ אורן מן הקירות. לא באמצע מטע המשקיף על מוסך הטרקטורים של השכן. רצוי מקום המתאים לזוגות בלבד (לא חובה). מקום בו הושקעה מחשבה רבה בתכנונו ובכל פרט, מקום בו חשובה שביעות רצון האורחים, מקום בו ארוחת הבוקר מעולה ואפשר למצוא סביבו גם מקומות טובים אחרים לסעוד. מקום שכאשר עוזבים אותו חושבים מיד על הפעם הבאה בה נוכל לחזור. אני מקווה שלא הגזמתי עם הדרישות, כי לצערי מקומות באמת מעולים בכל קנה מידה הינם נדירים. לא חשוב האזור בארץ ואף לא המחיר ובתנאי שהתמורה תהיה לא פחות ממעולה. אם אתם מכירים מקום כזה אשמח לקבל המלצתכם. בתודה מראש.

drtrip

New member
בבקשה...

ראש פינת נוי-נוף יש לרגלי ראש פינה, לה- גליל ראש פינה- אין נוף, אליאס-יסוד המעלה-אין נוף, פנחס ואברהם-כפר לימן-אין נוף, פיסת בר שומרה-נוף הררי, הרוח הגלילית גורן-נוף הררי מדהים, הבית באבירים- אבירים!!! כל הצימרים הללו מושקעים מאוד ובסגנון שאתה מחפש! בהצלחה!

דור77

New member
מדובר בשני לילות, תאריך מדוייק

פחות עקרוני כרגע - במחצית הראשונה של אוקטובר. האם יש לך המלצה ספציפית? אשמח לשמוע עליה. בתודה מראש.

דור77

New member
בהחלט נראה יפה ומטופח

היכן מצוי המקום הזה? יש לו אתר? בינתיים מההפניות שקיבלתי כאן מצאו חן בעייני הבית באבירים ופנחס ואברהם. זה הסגנון שאני מחפש מבחינת ההשקעה באיכות ובפרטים. דרך אגב, אשמח לשמוע חוות דעת על שני צימרים אלה והאם אכן צדקתי בהתרשמותי הראשונית מאתריהם.

ה דרומי

New member
מצורף קישור של המקום

נכון לאתמול יש תמונות נוספות למקרה שתרצה לראות .

מקום מדהים שרבים עדין לא מכירים

אומנם מעץ,אבל משהוא מיוחד,נמצא מעל הוואדי צופה למבצר המונפורט,ולכל עמק נחל כזיב,נוף מדהים,בקתה חדשה מרווחת ,מאובזרת בטוב טעם (ניתן לראות בערוץ 444 tv mall ) ,משהוא ברמה ארצית,מחיר בהתאם ,בנתיים 700 ש"ח ללילה מינימום שני לילות (בסוף שבוע) .השאלה המתבקשת איך קוראים למקום,אז ככה הבקתה נמצאת במצפה מנות ,קוראים לה נוף מונפורט (לבקש את החדשה) בנתיים אני אנסה להשיג קישור לאתר.

דגן3

New member
סוויטה משפחתית מקסימה בנוף כנרת

כדאי לך לבדוק את המשפחתית של אביגיל בנוף כנרת היא מרווחת נקיה נעימה ויש בה כל מה שצריך והכי חשוב מרפסת נוף לכנרת מדהימה וכמובן אם לא ידעת אפא זה נוף כנרת אז זה ממש מעל ראש פינה "השנקין של הצפון " ניתן למצא אותה באתר "צימר" המשפחתית של אביגיל אשה מתוקה ונדיבה ביותר מסור לה את אהבתינו מדגן משוהם

איריסג

New member
הסעודה האחרונה - אמירים

כל מה שאתם מחפשים - ועוד! סויטה מרווחת, ג'קוזי ליד המיטה, ריהוט עתיק בטוב טעם אמיתי. יש בסה"כ 3 סויטות - כולן לזוגות בלבד. אם תזמין מספיק זמן מראש תוכל לבקש את הסויטה הדרומית שלה יש מרפסת משגעת עם נוף לכינרת. אם לא יהיה קר מדי - יש להם בריכה פרטית בחצר, עם דק עץ ונוף... יש להם גם מסעדה צמחונית מצויינת - בסלון הבית. ומשם כמובן אפשר לצאת לטיולים בראש פינה, צוק מנרה ועוד... אני ממליצה בחום!!! זה היה הנופש הכי רומנטי ומקסים שהיה לנו.

עדן בגן

New member
עדן בגן - כפר ויתקין

בקתת עץ קסומה לליל כלולות, לחגיגת יומולדת ויום נישואין ג'אקוזי ספא גדול בגינה וארוחת בקר כפרית ומפנקת עונה על כל הדרישות שלך ונמצאת במרכז הארץ

עדן בגן

New member
עדן בגן - צימר בכפר ויתקין

בקתת עץ קסומה בכפר ויתקין מאובזרת מפנקת ג'אקוזי ספא גדול בגינה ארוחת בקר כפרית מפנקת אפשרות להזמנת מסג' מסעדות מיוחדות כמו "בית היין" במעברות. "טורקיז" בבית יצחק

rach האחת

New member
שלוש מרפסות יח' אירוח גליל מערבי

כאילו ממש היח' אירוח שלנו נולדו לתאור שלך רומנטי ז'קוזי במרפסת תחת כיפת השמיים מוזמן להכנס לאתר

למעלה