מחפש המלצה לרופא בתל אביב

DaveBall

New member
מחפש המלצה לרופא בתל אביב

הי לכולם, אני חדש בפורום (אבל לצערי לא בחרדה). ניסיתי לקבל מספר פעמים הפניה מרופא משפחה לטיפול בהתקפי החרדה אך הוא סרב, כמו כן המליצו לי שלא ללכת לטיפול במסגרת קופת החולים. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על מטפל באיזור ת"א שמתמחה בבעיות חרדה (אם המחיר יהיה סביר אז מה טוב) בתודה החרד

משונה לא?

משונה שרופא המשפחה סרב לתת לך הפניה... לא מתפקידי כמנהלת הפורום להפנות אותך ישירות למטפלים שאני מכירה. אני יכולה לומר לך שאתה צריך לחפש מטפל בשיטה קוגניטיבית התנהגותית ובמידה ותחליט להעזר באופן זמני בתרופות לשכוך התקפי החרדה, יהיה עליך לפנות לפסכאטר. בבית חולים גהה יש מרפאה העוסקת בהפרעות חרדה ולמרות הרתיעה לפנות לבית חולים פסכאטרי, אולי בכל זאת תוכל לטלפן לשם ולהתעניין לגבי זה. האם תוכל לספר לנו בפורום יותר על הבעיה? נוכל לעזור לך וללות אותך בתהליך ההמודדות .

DaveBall

New member
הבעיה

אני בן 30 מאיזור המרכז. הבעיה היא סחרחורות והרגשה של טישטוש, חולשה בידיים וברגליים וקשיי נשימה(לא תמיד). הכל נראה כמו בסרט מרוחק ומטושטש. זה נמשך כבר שש שנים בערך ואי אפשר לדעת מתי זה יבוא וכמה זמן זה יארך (לפעמים שעה ולפעמים שבועיים). המון פעמים ניסיתי למצוא את ה Trigger של ההתקף אך מעולם לא מצאתי מחזוריות. קראתי המון בנושא ואני מכיר את שיטות הטיפול. המליצו לי שלא לקבל טיפול תרופתי כי למרות היעילות שלו הוא ממכר וכמו כן הגוף מתרגל לתרופה וצריך להגדיל את המינון. יש לציין שאני מנהל חיים די רגילים (אני יודע לשלוט בהתקפים)אך רוב הזמן אני לא מרגיש טוב.

בקשר לחרדה ממקומות סגורי

אני טופלתי על ידי פסיכולוגית בת"א ששמה יעל רוזנברג, והיא גרה בהרצליה,

למעלה