מחפש המלצה על אוזניות

yaakuv101

New member
מחפש המלצה על אוזניות

האוזניות שקיבלתי עם הMP3 לא יושבות טוב על האוזן (מבחינת המבנה הפיזי שלהם) האם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שגם איכותיות מבחינת השמיעה, אבל גם תואמות את מבנה האוזן? תודה רבה לכם

yaakuv101

New member
עד 150 ש"ח

אני ממש אבל ממש לא מבין בזה ולא במחירים, הגזמתי? פשוט תן לי מושג!

יאיר B

New member
איזה סוג של אוזניות אתה רוצה?

בגדול יש כמה סוגים: אוזניות קשת (שמתחלקות לפתוחות וסגורות), אוזניות כפתור (שמתחלקות לכפתור "רגיל" ו-IE) אוזניות עורף יש הרבה עניין של העדפה בקניית אוזניות. סביר להניח שמה שקיבלת עם הנגן זה אוזניות רפתור "רגילות" (כאלה עם ספוגים עליהם). אוזניות IE יכולות לשפר את המצב (אם כי יש כאלה שלא אוהבים את הקונספט הזה).

yaakuv101

New member
מה שחשוב לי ביותר זה

שהמבנה הפיזי של האוזניות יהיה כזה שהם ישבו טוב באוזן ולא יכאיבו או יעיקו. עדיפות לכאלה קלילות "ובקושי מורגשות", כך שקשת לא מתאימות אלא או כפתור או כאלה עם מין "תפס" מאחורי האוזן. יש לך איזה המלצה?

יאיר B

New member
אולי אוזניות IE.

אלו אוזניות שבאות עם חיפוי סיליקון שמכסה את האוזן (מבפנים, האוזניה נכנסת לתוך האוזן) ואוטמת את האוזן לרעשים מבחוץ. בדרך כלל הם מגיעים עם 3 סטים של אומי סיליקון בשלושה גדלים שונים, כך שאתה יכול לבחור איזה הכי מתאים לך. בפורום מאוד אוהבים את הסנהייזר CX300 מהצורה הזאת (אני לא אוהב את הסגנון של האוזניות הללו, אבל יש לי דגם כזה של AKG לחדר כושר בגלל האטימה, ביום יום אני עם אוזניות קשת). אוזניות עם תפס יש ל-AKG (חברה טובה) - אתה יכול לראות באתר של באג.

יאיר B

New member
את ה-AKG שיש לי אפשר למצוא בבאג

ועולות 200 ש"ח. יש גם דגמים זולים יותר. כנס ל-KSP ותראה כמה הם רוצים שם על הסנהייזר CX300 (גם IE). הם גם מוכרים AKG, אבל אני לא זוכר שראיתי אצלם IE של החברה הזאת.

למעלה