מחפש המלצה על טיפשפון תומך גולן טלקום

ספוקי

New member
רכשתי עבור הבן שלי ביום רביעי האחרון נוקיה 220 4G, אבל יש איתו בעיה.
לפי האתר של Ivory (היכן שרכשתי את הטלפון) רשום שהוא אמור לתמוך בגולן טלקום.
על הצג מופיע SIM 1 GOLAN T , ו - SIM 2 לא זמין.
כאשר אני מנסה להוציא שיחה, בממוצע 1:10 מצליחה לעבור.
כאשר אני מנסה להתקשר אליו גם הטלפון לא מצלצל בכלל ואני מקבל הודעה שהמספר אינו זמין.
כאשר אני מנסה להיכנס דרכו לאופרה מיני מופיע חלון "התקנה" ואז מקבל הודעה שאין חיבור לאינטרנט.
מחר אני הולך לנסות לדבר עם אייבורי / היבואן, האם לדעתכם יש בעיה עם המכשיר או שהוא לא באמת תומך כמו שצריך בגולן טלקום?
האם יש המלצה לטיפשפון אחר שתומך בגולן טלקום בוודאות? ואם יש אחד שגם תומך ווטסאפ, זה יתרון.

arseny92

Well-known member
מנהל
רכשתי עבור הבן שלי ביום רביעי האחרון נוקיה 220 4G, אבל יש איתו בעיה.
לפי האתר של Ivory (היכן שרכשתי את הטלפון) רשום שהוא אמור לתמוך בגולן טלקום.
על הצג מופיע SIM 1 GOLAN T , ו - SIM 2 לא זמין.
כאשר אני מנסה להוציא שיחה, בממוצע 1:10 מצליחה לעבור.
כאשר אני מנסה להתקשר אליו גם הטלפון לא מצלצל בכלל ואני מקבל הודעה שהמספר אינו זמין.
כאשר אני מנסה להיכנס דרכו לאופרה מיני מופיע חלון "התקנה" ואז מקבל הודעה שאין חיבור לאינטרנט.
מחר אני הולך לנסות לדבר עם אייבורי / היבואן, האם לדעתכם יש בעיה עם המכשיר או שהוא לא באמת תומך כמו שצריך בגולן טלקום?
האם יש המלצה לטיפשפון אחר שתומך בגולן טלקום בוודאות? ואם יש אחד שגם תומך ווטסאפ, זה יתרון.
SIM 2 לא זמין כי הטלפון dualSIM והוכנס רק סים אחד, זה שזמין

בהיות גולן טלקום מפעיל סלולר וירטואלי (MVNO) למרות המיזוג עם סלקום, עדיין חייבים שאפשרות הנדידה תהיה פעילה

ספוקי

New member
SIM 2 לא זמין כי הטלפון dualSIM והוכנס רק סים אחד, זה שזמין
תודה, ההודעה על סים 1 היא ברורה, ציינתי את זה כדי להבהיר שיש זיהוי על רשת גולן טלקום ואין עוד סים משני במכשיר.

בהיות גולן טלקום מפעיל סלולר וירטואלי (MVNO) למרות המיזוג עם סלקום, עדיין חייבים שאפשרות הנדידה תהיה פעילה
זה אכן פתר את נושא האינטרנט - אני יכול לפתוח את הדפדפן והיתה איזושהי התקנה.
עדיין יש לי בעיה עם שיחות שפשוט לא מצליח לחייג או לקבל שיחות.
שזה כמובן השימוש העיקרי והיחיד שהטלפון מיועד אליו.

ספוקי

New member
נוקיה 220 2G/4G
אינו תומך ברשת גולן-טלקום וברשת פלאפון/רמי-לוי

אפשר לעיין כאן במפרט המכשיר

באתר של אייבורי רשום שהוא כן נתמך בגולן טלקום:
וגם וידאתי את זה הן מול גולן טלקום והן בחנות אייבורי לפני הרכישה.

כמו כן, לאחר שינוי בהגדרות נדידה, אני מצליח לגלוש דרך 4G במכשיר וכן מצליח לשלוח ולקבל הודעות SMS.
הבעיה היחידה היא עם קבלת / הוצאת שיחות.

והערה על נותן השירות:
יבואן רישמי הוא ח.י.
מספר הטלפון זה השירות של פלאפון (1800-050-166). הם די ניתקו לי את הטלפון בפרצוף כי לא רכשתי את המכשיר דרכם ואני לא לקוח שלהם. שלחו אותי חזרה לחנות ממנה רכשתי.
כשדיברתי עם ח.י ישירות שלחו אותי חזרה לפלאפון אבל אמרו לי להגיע למרכז שירות ולא לדבר איתם בטלפון.
כזכור מדובר על מכשיר בן 3 ימים שלא מצליח להוציא שיחות, ועכשיו אני צריך להטרטר למרכז שירות כלשהו, להשאיר את המכשיר שם מי-יודע-כמה-זמן.
כל הטרחה הזו (זמן, דלק, חניה) לא שווה את העלות של המכשיר.
והכי חשוב: בעוד יומיים הבן שלי עולה בפעם הראשונה על הסעה לבית ספר חדש ואין לו טלפון להשתמש בו.

לא יודע אלו מכשירים ח.י מייבאת ונותנת את השירות עבורם, אבל אני יודע שהנוקיה הזה הוא המכשיר הראשון והאחרון שלהם שאני קונה.

z1george

Member
מנהל
אין עוד מכשירים ישנים במגירה? אצלך- אצל בני משפחה- אצל חברים- אצל קולגות לעבודה....
בטוח משהו ישאיל לך מכשיר ישן עד שזה יחזור מתיקון
על פניו הוא אמור להוציא שיחות בסלקום (ובהתאם בגולן ובWE)
מאד מוזר הסיפור. וחבל שדחית את הקניה לרגע האחרון לפני החזרה ללימודים.
בנוסף - חבל ששילמת עליו 275 שקל .יש כאלה באתר יד2, בכל מקום , ב50-100 שח שיעשו בדיוק את אותה עבודה (שיחות ומסרים)
אם שילמת 275 שח על חדש (אחריות ויש אבא ואמא למכשיר) אז גילית שבישראל למילים אחריות ושירות אין שום ערך . שניה אחרי שקנית, אפשר לטרטר אותך.
זה נכון לצערי על רוב נותני השירות. וחבל על אלה שכן נותנים שירות טוב והשאר ה99% מוציאים להם שם רע (כמו עורכי דין)

ספוקי

New member
אין עוד מכשירים ישנים במגירה? אצלך- אצל בני משפחה- אצל חברים- אצל קולגות לעבודה....
בטוח משהו ישאיל לך מכשיר ישן עד שזה יחזור מתיקון
על פניו הוא אמור להוציא שיחות בסלקום (ובהתאם בגולן ובWE)
מאד מוזר הסיפור. וחבל שדחית את הקניה לרגע האחרון לפני החזרה ללימודים.
בנוסף - חבל ששילמת עליו 275 שקל .יש כאלה באתר יד2, בכל מקום , ב50-100 שח שיעשו בדיוק את אותה עבודה (שיחות ומסרים)
אם שילמת 275 שח על חדש (אחריות ויש אבא ואמא למכשיר) אז גילית שבישראל למילים אחריות ושירות אין שום ערך . שניה אחרי שקנית, אפשר לטרטר אותך.
זה נכון לצערי על רוב נותני השירות. וחבל על אלה שכן נותנים שירות טוב והשאר ה99% מוציאים להם שם רע (כמו עורכי דין)

תודה על התגובה.
יש לי מכשירים ישנים במגירה,אבל כולם סמארטפונים ולא רציתי לתת לילד בן 8 מכשיר חכם.
היו סיבות למה הרכישה נדחתה לרגע האחרון.
לחיוב אני רוצה לציין את השירות שקיבלתי מרשת אייבורי. הם בדקו את את המכשיר עם סים אחר (של אורנג', תקין). הם בדקו את הסים שלי במכשיר אחר שקיים בסניף (סמארטפון, תקין). הם ראו שיש אינטרנט והודעות סמס אבל אין אפשרות לקבל ולהוציא שיחות.
החליפו לי למכשיר אחר , דגם קצת יותר מתקדם / יקר (2720, לבחירתי) , אבל זה דגם שתומך גם בווטסאפ למרות שזה לא סמארטפון בהגדרה.

נערך לאחרונה ב:

BARZELIM4

Member
תודה על התגובה.
יש לי מכשירים ישנים במגירה,אבל כולם סמארטפונים ולא רציתי לתת לילד בן 8 מכשיר חכם.
היו סיבות למה הרכישה נדחתה לרגע האחרון.
לחיוב אני רוצה לציין את השירות שקיבלתי מרשת אייבורי. הם בדקו את את המכשיר עם סים אחר (של אורנג', תקין). הם בדקו את הסים שלי במכשיר אחר שקיים בסניף (סמארטפון, תקין). הם ראו שיש אינטרנט והודעות סמס אבל אין אפשרות לקבל ולהוציא שיחות.
החליפו לי למכשיר אחר , דגם קצת יותר מתקדם / יקר (2720, לבחירתי) , אבל זה דגם שתומך גם בווטסאפ למרות שזה לא סמארטפון בהגדרה.

זה המכשיר?
נוקיה 2720 FLIP

ספוקי

New member
זה המכשיר?
נוקיה 2720 FLIP

כן

z1george

Member
מנהל
למה לא לתת לבן 8 סמרטפון?
אם תחסום את האינטרנט במכשיר או בחברת סלולר אז עדיין ישמש לשיחות וsms #רקאומר