מחפש המלצה על מורה לנהיגה בחדרה ומחיר שיעור. תודה
M Music3D New member 3/12/06 #2 אני למדתי בבית ספר לנהיגה אני למדתי בבית ספר לנהיגה "שומרון" המשרדים שלהם נמצאים מול התחנה במרכזית (אגד) ליד הרבנות. אני יודע שהם המון זמן בעסק הזה בעיר ושיש להם מורים מצויינים.
אני למדתי בבית ספר לנהיגה אני למדתי בבית ספר לנהיגה "שומרון" המשרדים שלהם נמצאים מול התחנה במרכזית (אגד) ליד הרבנות. אני יודע שהם המון זמן בעסק הזה בעיר ושיש להם מורים מצויינים.
P P a z i T 2 New member 4/12/06 #3 ../images/Emo45.gif מחזקת את דברייך אני לפני שנה למדתי עם המורה הכי תותח בעיר!! ואני מתגעגעת לשטויות שלו חחח
../images/Emo45.gif מחזקת את דברייך אני לפני שנה למדתי עם המורה הכי תותח בעיר!! ואני מתגעגעת לשטויות שלו חחח
P P a z i T 2 New member 4/12/06 #6 בטח חח לא הייתי בטוחה שמותר להגיד בפורום, זה מוטי אזולאי.. אחח מתגעגעת לשטויות שעשיתי לו
P pachanga New member 12/12/06 #23 ציון ביטון../images/Emo45.gif עד שהיום אני מברכת את היום הזה שלמדתי אצלו לפני 11 שנה
ט טושטושית אהובתי New member 4/12/06 #5 מוטי מ"נתיב".... קצת משוגע אבל דוחף כמה שיותר מהר להוציא רישיון, ולא מושך כמו שאר המורים ...
M mlt80 New member 5/12/06 #10 לא משנה רק תצייני של מי מהם ../images/Emo73.gif ואם אפשר גם באיזה רכב הוא מלמד (הכוונה סקודה, פולסווגן...)
לא משנה רק תצייני של מי מהם ../images/Emo73.gif ואם אפשר גם באיזה רכב הוא מלמד (הכוונה סקודה, פולסווגן...)
M Music3D New member 5/12/06 #11 ../images/Emo27.gif מוטי אזואלי ומוטי מנתיב זה אותו בן אדם כי שומרון ונתיב עובדים ביחד
P P a z i T 2 New member 5/12/06 #13 חח רציני? אתה בטוח? לא נראה לי.. בכל מקרה אממ בזמני שיעור עלה 90 אם אני לא טועה ל45 דק' נסיעה. ולאיל- הוא מלמד על רכב אחר רק שאני לא זוכרת איזה אבל זה בטוח לא מה שאמרת..
חח רציני? אתה בטוח? לא נראה לי.. בכל מקרה אממ בזמני שיעור עלה 90 אם אני לא טועה ל45 דק' נסיעה. ולאיל- הוא מלמד על רכב אחר רק שאני לא זוכרת איזה אבל זה בטוח לא מה שאמרת..
M Music3D New member 5/12/06 #14 מיליון אחוז שזה הרכב הוא דוד של השכנים שלי והוא נמצא אצלהם כמעט כל שבת
P P a z i T 2 New member 5/12/06 #18 אהה מזל.. כי אם היית גר בהלל יפה אז...טוב, השכן שלך היה קצת לא-יודע-לנהוג.. במילים יפות חחח
ט טושטושית אהובתי New member 5/12/06 #17 ../images/Emo41.gifדווקא לא!קוראים לו מוטי בן סולטן ולא מוטי אזולאי .. הוא מלמד ב"נתיב", ואם אתה רוצה ללמוד על ידני אז זה טויוטה קורולה. בקשר לאוטומטי אני לא יודעת ... enjoy!
../images/Emo41.gifדווקא לא!קוראים לו מוטי בן סולטן ולא מוטי אזולאי .. הוא מלמד ב"נתיב", ואם אתה רוצה ללמוד על ידני אז זה טויוטה קורולה. בקשר לאוטומטי אני לא יודעת ... enjoy!