מחפש המלצה על מכללה להנדסאי מחשבים

tsoreq

New member
מחפש המלצה על מכללה להנדסאי מחשבים

שלום לכולם. אני מחפש מכללה טובה באיזור המרכז ללימודי הנדסאי מחשבים (עדיפות להנדסאי חומרה) אני מקווה בעתיד להשתלב בשוק ההיי טק כאיש תמיכה טכנית, סיסטם, או איש רשתות תקשורת. אני אשמח לקבל המלצה על מכללה איכותית. הנסיון שלי בעולם המחשבים הוא שלמדתי בכוחות עצמי בניית אתרים ואני מסוגל להרים אתרים ברמה בינונית. בכבוד רב.

Miss CBR

New member
../images/Emo91.gif

תברר באחת המכללות של אורט ( את שאר המכללות אני לא מכירה אולי ייתנו לך כאן המלצות נוספות ) אני הנדסאית אלקטרוניקה שלמדה באורט ע"ש "הרמלין" בנתניה . מעבר ללימודי הנדסאים לקחתי עוד 3 קורסים שניתנו לנו במקביל במחיר מסובסד: קורס ראשון - MCSE , רכיבים מתכנתים ALTERA ועריכת מעגלים משולבים MOTOROLA . לדעתי שווה לך לברר אולי תוכל להשתלב ביתר קלות באמצעות קורסים דומים שינתנו לך במסגרת הנדסאים ואולי בכלל כדאי לך לשקול להרשם ללימודים המכשירים אותך לעסוק ברשתות תקשורת בלי קשר להנדסאים.

המכללה למינהל ../images/Emo127.gif

אני ממליץ על המכללה למינהל בראשון לציון למדתי שם הנדסאי אלקטרוניקה יש עם מי לדבר . בנוסף יש גם הנחה של 90% על השנה הראשונה למי שלומד תוך 5 שנים מהשיחרור . יש גם ספריה נחמדה . בשורה התחתונה , שווה להרים טלפון או לקפוץ ולבדוק .

למעלה