מחפש המלצה על תוכנת אנשי קשר ועל משחק טוב

boomstik22

New member
מחפש המלצה על תוכנת אנשי קשר ועל משחק טוב

אז ככה יש לי 5940 אני מבסוט ממנו לאללה ויש לי רק בעיה אחת שאני לא מסתדר איתה ראבק אני שונא את הישום לאנשי קשר המובנה בווינדוס. למעשה כל כך שונא עד שאני מוכן לשלם רק בשביל להחליף אותו אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצויי חינם- מה לעשות ישראלי, אבל אפשר בתשלום- רק שתהיה גרסת נסיון קודם) שתציג לי את אנשי הקשר, גם בעברית, רצויי שתציג אותם בגדול יותר ממה שמוצג בישום המובנה ותהיה לה האופציה לגלול מטה/מעלה בעזרת האצבע ולא רק בעזרת פס גלילה דק בצד אני ממש אודה לכם על דבר כזה כמו כן אם מישהו יכול להמליץ על משחק נחמד זה יהיה על הכיפק (שוב רצויי חינם אבל אני מבין שבשביל איכות צריך לשלם...) המון המון תודה מראש למי שיגאל אותי ממיקרוסופט

בבקשה

תוכנת אנשי קשר מומלצת הינה PocketInformant אך ישנה גם AgendaFusion אשר מומלצת לא פחות. מעבר לשתיהן אשר לא מאפשרות גלגול אנשי קשר עם האצבע יש את http://www.pocketcm.com/screenshot.php?v=1 אשר כן מאפשרת אך לטעמי לא כ"כ נוחה. משחקים: כנס לאתרי משחקים ותוכנות חינמיים\ותוחפש משהו שמתאים לך. או ראה תוכנות מומלצות באתר http://www.pdace.com/ בהצלחה.

boomstik22

New member
ראשית תודה רבה...../images/Emo13.gif

לגבי הפוקט אינפורמנט אני שומע כל מיני קולות שהיא כבדה ומסובכת מידי אני רק רוצה יישום לאנשי קשר כל השאר היומן והכל אני יכול להסתדר עם המובנה את AgendaFusion אני לא מכיר ואבדוק לגבי הCM אני מכיר וניסיתי הבעיה שהיא כל הזמן תוקעת לי את המכשיר אם בטעות אני לוחץ על התקשר כי המכשיר הוא ללא טלפון....... אתה מכיר לזה פיתרון? חוץ מזה דווקא תוכנה נחמדה לדעתי אם מישהו מכיר ישומים נוספים אני אשמח לשמוע דעות נוספות תודה מראש

boomstik22

New member
הצילו.....

ניסיתי את התוכנה הזו.. SSContact שהורדתי מ http://www.freewarepocketpc.net/ התוכנה התקינה את עצמה אבל כל פעם שרציתי להפעיל את הקובץ קיבלתי הודעת שגיעה כי חסר חלק או שהקובץ לא מהימן אז הסרתי אותה רק שלאחר ההסרה עדיין נשאר לי שם התוכנה בדף הראשי במקום של אנשי הקשר... מה עושים???? איך אני מעיף את זה משם? תודה מראש נ.ב. רציתי לשים תמונת מסך אבל עכשיו הפוקט אומר לי שגם screen capture הוא לא מהימן וכו'.... התקנתי מחדש ולא עוזר מה עושים?

AYELET1

New member
לדעתי PI כבדה מאד, אבל... (וזה אבל גדול)

למה לא תנסה אותה? סה"כ היא לא מחוללת אסונות. הבעיה העיקרית שלה שהיא כבדה. יש לה תקופת נסיון. לא תהיה מאושר איתה- אז תסיר וזהו

boomstik22

New member
וואי וואי מפחיד משהו...

אין דרך בלי לחפור ברגיסטרי? פשוט להחזיר את זה למצב ברירת המחדל ובלי לעשות הארד ריסט....?

AYELET1

New member
קודמקול, אם תטעה אז הדבר הכי נורא שעלול לקרות

לך זה שתצטרך לבצע הארד ריסט כדי לשקם את הרג'יסטרי. זה האסון הכי גדול במקרה שתטעה עם מה שכתוב במאמר שרענן נתן אליו לינק. אתה יכול גם לגבות בעזרת תוכנת גיבוי כמו SPB BACKUP ודומותיה ובמקרה אסון לבצע הארד ריסט ולשחזר את הגיבוי

boomstik22

New member
SPB BACKUP מגבה לי גם את כל התוכנות המותקנות?

זאת אומרת שאם אני אעשה הארד ריסט אני אוכל לשחזר את המצב כיום בהעברה אחת או שזה מגבה לי רק את הנתונים הרשומים (אנשי קשר וכו..?) תודה על העזרה

כולההה רג'יסטרי

בכל מקרה גם Tweaks2k2.net מאפשרת לבצע את השינוי הזה. גרסת הנסיון מאפשרת שלושה שינויים ככה שהיא תספיק לך לשימוש הזה לפחות.

נכון, אבל זה לא כזה מפחיד.

מגבים, מבצעים את השינוי ובזה זה נגמר. זה לא כ"כ מסובך ואין מה לפחד משינויים ברג'יסטרי.

boomstik22

New member
אוף... בעיה קטנה אחרונה....

מה השם של הקובץ של ישום האנשי קשר המקורי בווינדוס? אני מנסה למצוא את הנתיב לציין ברגיסטרי אבל לא יודע מהו...

boomstik22

New member
לפעמים אנשים שוכחים להגיד תודה....

אז באמת תודה לכל חברי הפורום שעזרו ונתנו טיפים..... שיחקתי עם הרגיסטרי וזה הצליח באמת תודה לכולם...

למעלה