מחפש המלצה - רעיונות יתקבלו בברכה

shlagt

New member
מחפש המלצה - רעיונות יתקבלו בברכה

אנחנו משפחה עם שתי בנות ( בנות 12 ו-10) יש לנו כבר נסיון של שני טיולי קראוון (שבועיים כל אחד) באירופה - צרפת (אלפים ופרובאנס) ואיטליה (דולומיטים) אנחנו לפני תכנון הטיול הבא (ספטמבר-אוקטובר) המלצות לטיול של כשבועיים יתקבלו בשמחה רבה - עדיפות לאירופה - אבל גם רעיונות אחרים אפשריים כמה שיותר פרטים יותר טוב (הפניה למפות . ספרים . אתרים) תודה מראש ליאור

shlagt

New member
אז זהו, שדי טחנו את האיזור...

היינו שם לפני שלוש שנים אמנם בלי קראוון - אבל נראה שמיצינו את איזור דרום גרמניה . אוסטריה . שוייץ תודה

תמיד יש את קרואטיה/סלובניה

יש את יוון ויש את ספרד ויש את דרום איטליה + טוסקנה - לא חסרים מקומות...

הצעות

היינו בקוראטיה וסלובניה יש המון טבע הגענו למקומות מדהימים עם קראוון ויש אפשרות לשלב גם לילדים פארי מים אפשר להיות באוסטריה ומשם לכוון סלובניה

shlagt

New member
אשמח לפרטים נוספים על קרואטיה וסלובניה

היכן שכרתם את הקראוון? (למיטב ידיעתי, חברות השכרה לא מאפשרות מעבר רכב לשם) יש הצעות למסלולים ספציפיים? האם חייבים להכנס לאתרי קמפינג או שמספיק בטוח גם מחוץ להם? אילו אטרקציות קיימות (ילדים גילאי 9, 11) מלבד הטבע והנופים? תודה מראש

לא טיילתי שם (עדיין)

אבל יש לך שתי אופציות. האחת היא לשכור במינכן ומשם לנסוע מזרחה או לשכור בקרואטיה (זאגרב) או סלובניה (לובליאנה). אם אני לא טועה, קראתי איפשהו שחובה לישון שם בחניונים. מה שכן אני יודעת שאסור לשכוח לקנות שם מדבקה של נסיעה בכביש המהיר אחרת מקבלים קנס גדול על זה.

קוראטיה וסלובניה בקראוון

אני אצור קשר טלפוני ראיתי את ההודעה מאוחר לשאלתך לגבי ילדים אפשר ללכת לפארק מים נחמד אנחנו היינו בפארק המים טרמה קאטז לא רחוק מזאגרב יש גם בבלד קצת מגלשות לדעתי לא חייבים לישון כול הזמן בתוך קמפינג אך אני מציעה תמיד להצטרף לעוד קראוון אנחנו לא ישנים בקמפינג בכלל אך בהחלט צריך לדאוג לא להיות לבד לגמרי. אנחנו שכרנו את הקראוון בגרמניה משם נסענו לאוסטריה ועברנו לסלובניה בלי שום בעיות חברות ההשכרה מבקשים כן להיכנס לקמפינג במזרח לאורך החוף יש עיירות נחמדות לילדים בבלד זה כיף כי שטים בסירה אגב כדאי שם לקחת את הסירה מהזקן שעומד בצצ ולהשיט לבד זה זול יותר וכיף יותר הילדים מביעים משאלה ומושכים בפעמון באגם בוהין אפשר לשכור אופניים אם אתה לא רוצה לכול התקופה דרך חברת הקראוונים לטייל מסביב ולעלות למפלים. היינו במערות נטיפים יש כמה מספיק לראות לדעתי אחד מהם. אם זו פעם ראשונה שאתם נוסעים בקראון יש מעבר הרים יפה יפה אבל הנהיגה לשם קשה קצת כביש צר וצריך בזהירות לא לבתר בשום פנים ואופן על מפלי פליטוויצה בקוראטיה זה מהמם אם אזכר בעוד דברים בהמשך בכיף לגבי קראוון אם זו פעם ראשונה אשמח לתת הצעות יעול מה שבטוח שזו חוויה נפלאה טיול נעים ותהנו

האם ניתן להעלאות את המוטור הום ע"ג הרכבת?

האם ניתן להעלאות את המוטור הום ע"ג הרכבת בצפון מערב סלובניה? הבנתי שיש מעבר הרים שדי מסוכן לעבור אותו וניתן להעלאות עם רכב ע"ג רכבת. תודה מראש, אילן

מטור הום ע"ג רכבת בסלובניה

היי אנחנו עלינו עם הקראוון עד למעלה פשוט צריך לנהוג בזהירות הכביש צר אבל יפהפה הגענו עד למעלה למעלה ואפילו שיחקנו בשלג כשלמטה היה מאוד מאוד חם

מוטור הום על .....

לא ראיתי את המסר כתבתי לך תשובה בפורום לא ראיתי שהיו מוטור הום אני אשאל בבוקר את בעלי אם הוא זוכר שראה גם מוטרהום

girit

New member
נמח לטיפים והמלצות בנוגע לדולומיטים

שלום אנחנו משפחה עם 4 ילדים לוקחים קרוון ביולי לשלושה שבועות לסיבוב מינכן, אוסטריה ,הדרך הרומנטית חשבנו לשלב גיחה לדולומיטים ונשמח לרעיונות. תודה עירית

shlagt

New member
המלצות לדולומיטים

אנחנו הגענו לשם דרך אינסברוק ירדנו דרומה דרך מעבר ברנר ו"פנינו" מזרחה ב"ואל - דה - גרדנה" משם עלינו ל"פאסו דה סלה" וירדנו לעמק מדרום (לא זוכר את השם
) משם יש אגם גבוה עם סכר - עליו צילמו את אחת הסצינות בגו'ב האיטלקי אנחנו הדרמנו עד לונציה, אבל בהחלט אפשרי להמשיך לקורטינה וכו' מבחינת חניות - ניתן פשוט לעצור בכניסה לכפרים השונים - מאד בטוח ונעים ניתן למלא ולרוקן את הקראוון באתרי הקמפניג השונים (חלקם סגורים - תלוי בעונה) איזור יפיפה - כבישים מדהימים - המון מסלולי הליכהקצרים ומקסימים שמתאימים לילדים (בכל כפר תמצאו תחנת מידע) תעשו חיים

רעיונו

בהמשך למה שכתבתי קודם אם אפשר לטעום קצת מסלובניה וקוראטיה ולחצות משם לצפון איטליה לגרדה זה נפלא השאלה לכמה זמן אנחנו נסענו לשלושה שבועות וחצי כמעט אבל עשינו גם את קצת אוסטריה איזור האגמים וגם שווייץ

המלצות

אני מבינה מדבריך שלא הייתם בהולנד בלגיה עם קראוון נפלא שם יהיה כיף גם לבנות עוד מקום אפשר לאיטליה לאזור גרדה משם לשוויץ גם שם יש המון מקומות טבע וגם לילדים אטרקציות תהנו ותבלו

למעלה