מחפש המלצה

CaptainKOOK

New member
מחפש המלצה

שלום חברים, חברה שלי ואני קיבלנו מתנה - ארוחה במסעדה לפי בחירתנו בסכום של בערך 300 ש"ח. האמת - שנינו לא אכלנים גדולים כל כך... האוכל שאנחנו הכי אוהבים הוא מקסיקני אבל עוד לא מצאנו מקסיקנית טובה. חברה שלי צמחונית ואני אוהב פירות ים (אבל פתוח להצעות). אנחנו גם לא נסרב לבירה חדשה או מרגריטה (שלא מקמצנת בטקילה) נראה לי שהכי נחמד יהיה למצוא איזה ארוחת טעימות. מישהו יכול להמליץ על מקום בתל אביב ? אה, וחשוב מאוד - שזה יהיה מקום לא פלצני, שמרגישים בו בנוח ולא צריך להתלבש בשבילו. קרן תתאים לדעתכם להגדרות הנ"ל ? (חברה שלי מעריצה את התוכנית של חיים כהן
)

כתומתי

New member
לכו לצ´ימיצ´נגה - מקום נחמד

ואוכל נפלא, במיוחד אם אתן אוהבות מקסיקני.

meravbr

New member
גם ממליצה על צ´ימיצ´נגה

ואנחנו לא מלבשים בשביל אף מסעדה!

oreo

New member
מצטרפת להמלצות על צ´ימיצ´נגה!

ואם אתם מחפשים מרגריטות טובות אז לדעתי יש להם מרגריטות מעולות. יש שם כמה מנות ראשונות לצמחונים ומנה עיקרית אחת צמחונית (לפי מה שאני זוכרת) ומנות פירות ים מצוינות. אווירה כיפית ולא מחיבת.

25אירית

New member
מידע (פנימי) על צ´ימיצ´נגה

הי, קודם כל אני מצטרפת להמלצה הגורפת על צ´ימיצ´נגה- מבחינתי זה ההההההמקום!! אני חייבת להודות שאני לא אובייקטיבית, עבדתי בצ´ימיצ´נגה כשנתיים לפני די הרבה זמן והמקום הזה היה לי כבית (וגם כתוכנית חסכון בבנק
). בצ´ימיצ´נגה תוכלו לשתות את המרגריטה הקפואה הכי טובה שיש ושלא מקמצנת בטקילה בכלל (פעם בשבועיים בערך מתעלף שם מישהו שלא רגיל לאלכוהול ולא העריך נכון את הכמות). צ´ימיצ´נגה היא לא מקסיקנית אבל יש כמה מנות שהן בנוסח: - גואקמולה - קאסדיות - פהיטס - אינצ´לדה - עוף בטקילה וליים. מעבר לזה, הכל מאוד מאוד מומלץ. אבל..... 300 ש"ח זה לא ממש מספיק לארוחה זוגית בצ´ימיצ´נגה Sorry. מה שכן אתם יכולים לעשות, ודרך אגב מומלץ גם למי שאין לו הגבלת תקציב זה לפתוח שולחן של מנות ראשונות. המנות הראשונות הן בגודל סביר ביותר והן , לדעתי, הדבר הטוב ביותר שם. אנחנו בדר"כ עושים שני סיבובים של 3 מנות ראשונות (כך יוצא שיש על כל אחד מנה ראשונה + עוד שתי ראשונות ששוות לעיקרית אחת) זה גם יותר טעים, גם יותר מגוון וגם יותר זול. כמובן, לא לוותר על סיבוב הקינוחים.... ולגבי הפלצנות, טוב זה חלק מדרישת הקהל ולכן יש פלצנות ואפילו בשפע... הדרך הטובה ביותר להתמודד עם זה זה פשוט לצחוק על זה. למביט מהצד זה אכן, די מגוחך. תהנו!!!!

liti

New member
יש את מסעדת קקטוס בת"א

מסעדת קקטוס היא מסעדת TEX-MEX(טקסס+מקסיקו) נחמדה. התפריט מגוון, מציע מגוון מנות האופייניות לאזור. למנה ראשונה אכלנו אמפנדס בשר עם תוספת גואקמולה ושמנת חמוצה שהיה טעים וטבעות בצל (ממש לא לטעמי, מנה פשוטה וחסרת כל ייחוד). לעיקרית הזמנו חזה עוף במרינדת תבלינים מיוחדת שהייתה טעימה מאוד ופהאיטה אקסטרה חריפה מעולה שגרמה לכולנו להזיע. על הקינוחים דילגנו כי ממש התמלאנו, המנות היו ממש משביעות. המסעדה עצמה מעוצבת בסגנון טקס-מקס, אוירה נעימה, רחוקה מאוד מלהיות פלצנית. השירות בסדר (יש מקום קל לשיפור). העלות- בסביבות 100 ש"ח לאדם. מחיר עממי לאוכל טעים מאוד, מתאים ליציאה נחמדה אבל לא לאירועים מיוחדים. אגב, אני לא זוכרת אם היו שם מנות צמחוניות - לחברה שלך- אבל שווה לברר. כתובת - הירקון 66 ת"א.

אני אכלתי בקקטוס היה מעולה

וכל הכבוד על הבחירה המקסיקנית! אוכל מקסיקנישולט

CaptainKOOK

New member
תודה על ההמלצות

אולי באמת צ´ימיצ´נגה... דרך אגב, המליצו לי על "כרמלה", מה דעתכם ? יש להם מנות ים ?

מיכלי56

New member
עזוב עזוב לך על צ´ימיצ´נגה..

רק תיזהרו לא להזמין את מנות היום שלהם ,העלות שלהן מאוד גבוהה(לא שטורחים לציין את זה בזמן ההזמנה). מסעדה מצויינת אם כי יש לי הרגשה ש-350 ש"ח זה יותר ראלי. מרגריטות 10!!

25אירית

New member
מחירי מיוחדים בצ´ימיצ´נגה

נכון, המלצרים לא אומרים את מחירי המיוחדים אבל אפשר לשאול. אל תתביישו- הרבה לקוחות שואלים. אם אתם בכל זאת נבוכים , כל המיוחדים ומחיריהם מופיעים על הלוח גיר מימין לבר. אם קשה לכם לראות , קומו, עשו "סיבוב" לכיוון הדלת/ שרותים... תציצו ואז תוכלו להחליט אם מתאים לכם או לא.

כתומתי

New member
אם כבר שאלת על כרמלה בנחלה

אז כן - יש להם הרבה מנות של פירות ים ודגים מצויינות. המקום מקסים. הכי משתלם לקחת שם ארוחת טעימות, כי אם תקחו מנות בודדות יצא טיפה יקר.

למעלה