מחפש המלצה

• פותח הנושא Ze41
  • פורסם בתאריך

Ze41

New member
מחפש המלצה

מחפש המלצה חמה על דיסקמן מחברה איכותית, תומך MP3 וכול פונקציות שונות ומשונות... בבקשה, חוץ מ IRIVER

homart

New member
מה רע באייריבר??? לך על פנסוניק...

לך על פנסוניק, חוץ מהווליום הם מצוינים, במיוחד באנטי שוק שלהם. הוא פשוט אחלה...... שמים את סוני בכיס.......

Ze41

New member
>>>

למה לייצנים?! ואייריבר אחי הם יקרים בצורה לא אנושית אחי.......... אני לא יכול להרשות לי דיסק מן ב 1000 שקל ! (?) אחי אני מחפש משהו ספציפי משהו סוס אחי באיכות.... יש לכם המלצות בבקשהההההההההה?

יאיר B

New member
סוס באיכות? ../images/Emo5.gif

בקישור למטה תמצא מכשיר טוב וזול. יש לו אנטישוק מצויין, קורא WMA ו-MP3, דק, עמיד (פיזית) ומשוכלל. החסירון היחיד: המסך נמצא רק על השלט. כמו כן הוא עובד על סוללות נטענות יחודיות (PRIMASTIC או משהו כזה - סוללות נטענות בצורת מלבן דקות) והן עולות הרבה כסף להחלפה כשהן נגמרות (לאחר כ-500-1000 טעינות). הנחמה היחידה שיש בנושא הסוללות הוא שיש מתאם חיצוני לסוללות AA רגילות. החברה היא חברה טובה מאוד (מוכרת בחו"ל, פחות בארץ).

weird dust

New member
היום ראיתי נגן אחר שלהם

והוא ניראה יחסית לא רע בכלל. והקטנות האלו לדעתי זה כמו של המיני דיסק וזה היה ממש מעצבן והן עולות בערך 100 שקל לא כזה יקר. הבעיה שאני לא רואה את הבטריה ואני ל בטוח כמה זה נכון שהן כמו של המיני דיסק.

יאיר B

New member
תמונה של הסוללה ../images/Emo26.gif

הסוללה נקראת 1450mAh Rechargeable NiMH Prismatic 14M145 1.2v HF18/07/68 Min. 1350mAh

weird dust

New member
כן כמו של המיני דיסק

בכל מיקרה היא עולה בערך 100 שקל שזה די זול יחסית.

יאיר B

New member
זול?../images/Emo4.gif

כשצריך שניים כאלו (כלומר השקעה של כ-200 ש"ח) והמכשיר עצמו עולה כ-450 ש"ח (ראה קישור למעלה), במיקרה שהם יתקלקלו אני אתלבט אם כדאי לי לקנות סוללות או לקנות מכשיר חדש....

weird dust

New member
אני גמרתי 2 כאלו בשנה (קצת פחות)

בכל מקרה - בטריה של איפוד למשל עולה 99 דולר זה עולה 100 שקל. זה הפרש די רציני.

OniOn Of a dOwn

New member
מה? איך עשית את זה? ../images/Emo4.gif

היה לי mzR909 או משו כזה שנתיים+ והשתמשתי בו המווון אבל לא החלפתי אף פעם את הסוללה שקיבלתי עם המיני דיסק. ואף פעם לא היתה לי בעיה שהבטריה נגמרת מהר

weird dust

New member
אני לא זוכר איזה יש לי

אבל בתוך שנה גמרתי 2 והשתמשתי במשך הרבה זמן עם מטען בטריה חיצוני. הנגן שלי היה תקין והשתמשתי בו הרבה. חשבתי אותי הבטריה עקרה אז החלפתי וזה לא ממש שינה ואחרי אותו זמן בערך גם היא הלכה.

OniOn Of a dOwn

New member
וואו איזה נוסטלגיה ../images/Emo6.gif

אני מתגעגע למיני דיסק שלי | חבול| ימח שמו של הגנב

weird dust

New member
אני יתחיל בתור ליצן החצר ../images/Emo151.gif

מי שרוצה תפקיד ליצני כדאי שישריין לו מהר מקום ברשימה

למעלה