מחפש המלצות לברוסט חזיר

אייבורי

New member
מחפש המלצות לברוסט חזיר

הבנתי שיש לאפות בתנור בערך שעתיים יש טיפים, המלצות, רעיונות למרינדה?
 

danbaratz

New member
הכי טוב על האש

אבל גם בתנור זה לא רע. כמו שכתבת שעתיים שלוש בתנור בתוכנית עם חום מלמעלה ולמטה, ללא טורבו או מאוורר, על חום 150 מע'. מדי פעם להבריש ברוטב. אם על האש כדאי לקנות עם העור ושרוב הזמן יהיה כלפי מטה. רוטב: כוס קפה שחור קופסא קטנה רסק עגבניות חצי לימון סוכר חום שום כתוש רוטב סוייה לבשל הכול מספר דקות במחבת שכול המרכיבים יתחברו. לצנן ולשרות את הבשר מינימום חצי שעה
 

danbaratz

New member
ועוד טיפ טיפה

לפני ההשריה כדאי לעשות חתכים לא עמוקים בין עצמות הצלעות כדי שהרוטב ייכנס לבשר ושטח הפנים יהיה יותר גדול
 
חזה על האש רצוי ראשית להניח על העצמות

עד לחיריכה עשוי היטב ולבסוף על הבשר לסיום ותיבול כמו תמיד מלח גס לסיום לפני הגשה מעט מיצ לימון סחוט טרי. בתאבון צ'י
 

ללידי

New member
ממש לא בהכרח, על מחבת גריל לצליית סטייקים

ייצא עסיסי לגמרי, הברוסט נמכר בפרוסות דקות עם עור או בלי לצלייה מהירה כסטייק לכל דבר צלייה של 5 דק' גג תלוי בעובי כמובן
 

צלשף

New member
בעיקרון מספיק לתבל את הנתח לפני האפייה תיבול

או שניים להכין תערובת של 6 שיני שום כתוש 1כף פפריקה מתוקה 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1/4 כפית טימין 1/2 כוס שמן לערבב את כל המצרכים למרוח את הנתח ולאפות ברשת מעל תבנית בחום של 200 מעלות כשעתיים המתכון השני 3 כפות דבש מחומם קלות במיקרו 6 שיני שום כתוש 1/2 כוס יין יבש 1 כפית מלח. לציפוי: 3 כפות גרגרי חרדל 3 כפות פלפל שחור גרוס מרבבים את כל המצרכים ומורחים את נתח הבשר מערבבים את גרגרי החרדל והפלפל ומצפים כמו בשניצל אופים באותן הוראות כמו במתכון הראשון
 
למעלה