מחפש המלצות לחופשה משפחתית באוקטובר

הגרגרן

New member
מחפש המלצות לחופשה משפחתית באוקטובר

עיסקאות שאני יכול לקבל הן עם מלונות שלום פלאזה אסיינדה במעלות, הולידיי אין בחיפה, מרידיאן בחיפה, חוף התמרים בעכו. מישהו היה ויכול להמליץ ? לחילופין אני מעוניין בהמלצות על בקתה משפחתית (זוג + ילדה שתהיה כמעט בת 5), לא open space, שבה או בסביבתה יש לגרגרונת הקטנה מה לעשות ושהנהיגה ממסעדה טובה חזרה אליה בלילה חשוך ואולי גשום (אוקטובר) לאחר ארוחה ויין לא תהיה ארוכה או מסוכנת מדי. מסעדות, אנו פחות או יותר מכירים את המבחר הדל שבצפון, אבל אם צץ משהו חדש בשנה האחרונה ששווה ארוחה, נשמח לשמוע. תודה מראש

איפה הפרגון?

סליחה,אבל רק מהשלילה הנובעת מחוסר היכרות משווע את הצפון לא מתחשק להמליץ לך... בצפון שפע מסעדות מעולות, מלבד זאת שהצפון הוא איזור נרחב, לידיעתך! (הכל באופן יחסי). לגבי "אסיינדה ביער" דרך מנוע החיפוש תמצא המלצה שלנו מלפני כחודש.

הגרגרן

New member
באור / הבנת הנקרא

"מבחר דל" אין משמעותו שאין מסעדות טובות. "מבחר דל" משמעותו שאין הרבה. בפורום האוכל שאני פעיל בו יש קונצנזוס על זה, כולל על דעת הצפוניים שבחבורה. זה ממש לא סיבה להיפגע, במיוחד כשאני זה ששואל, שמא יש מסעדה חדשה שאינני מכיר. זה אולי רק ביקורת בונה כדי שהמבחר והרמה יעלו. כחובבי אוכל (לא סתם בחרתי את הניק שלי ולא לחינם אני פעיל מאוד בפורום של אוכל ומסעדות) מכל מה שדגמנו בצפון, עונות להגדרות שלנו: - גורמה: "אורי בורי" בעכו, "שלו ביער" בטבעון - בשר: "לימוזין" ברמת ישי - לכל המשפחה: "בלק סטיר" בראש פינה זו הרמה שאני מחפש ממנה ומעלה. אם יש אשמח להכיר, לצרף לרשימת המסעדות שלי ולהמליץ הלאה, אם אכן תעמוד בציפיות.

איריסג

New member
מסעדות

אלומה - ביסטרו גלילי בתרשיחא. ובעניין הצימרים - יש מתחם חדש (עוד לא בדקתי אותו באופן אישי) בקיבוץ כברי שנקרא פיבקו וילג'.

eladbe1

New member
הולידי אין חיפה

מלון מקסים - אני לא בטוח שהוא מתאים לחופשה משפחתית - השאלה אם מדובר בילדים ובאילו גילאים. בקיצור מדובר במלון שהוא בין אינטימי לעסקי - די חדש, משהו כמו 5 שנים, השירות מצוין, הספא מעולה, ארוחת הבורק טובה, התחזוקה ברמה גבוהה, החדרים מקסימים - ממש אין מילה רעה להגיד - פשוט מומלץ.

למעלה