מחפש המלצות ללהקות ספרדיות!

TACT2002

New member
מחפש המלצות ללהקות ספרדיות!

וזה כן קשור לפורום הזה! הייתי רוצה להשתפר בספרדית שלי ע"י שירה בשפה הזאת (אני מוזיקאי). התחלתי לתרגם ולנגן קצת שירים של ג'יפסי קינגס אבל הם משעממים אותי.. מישהו יכול לתת לי המלצות בבקשה?? תודה רבה :)

lodvg2

New member
LA OREJA DE VAN GOGH

אחלה להקה!!!!
www.laorejadevangoght.com תהנה

lodvg2

New member
www.laorejadevangogh.com

בהודעה הקודמת התפלק לי T בסוף :(

Shir17

New member
את בסדר את ../images/Emo6.gif

אין כמו MANA , מעוז יא זבל איך אני מקנא בך ...

Osher191

New member
בהחלט אין כמו Mana

והחמוד הזה
יושב לי במדף הדיסקים
ראיתי את amar es combatir אבל לא קניתי אותו באותו רגע [ואח"כ הצטערתי על כך] חזרתי אחרי חודש והיה רק את revolucion de amor אז לקחתי. הוא מעולה
והחוברת שבאה עם הדיסק מקסימה...

Shir17

New member
../images/Emo99.gif

דיסק ענק ... השני הכי טוב שלהם אחרי ה- unplugged . Amar Es Combatir הוא דיסק טוב אבל פחות מהאחרים, מה שכן איכות הסאונד שלו לוקחת בגדול. בוא נגיד ככה, מבחינתי מקום ראשון ה- unplugged , מקום שני Revolucion de amor ומקום שלישי Amar es combatir. הלהקה הכי טובה בעולם לדעתי , לפחות לפחות הלהקה הלטינית הכי טובה ...

TACT2002

New member
הם משעממים בטירוף!

מבחינת המוזיקה שלהם: מקצב חוזר, מלודיות של הכלי נגינה מאוד דומות. רק הלחן שונה בין שיר לשיר, אבל גם שם זה יותר פופ ממשהו ספרדי טהור כמו מה שאני מחפש

chunkylover53

New member
Hmmm bueno no es una banda

A mi me gusta mucho un cantante que se llama León Gieco. Tiene un disco (bueno en realidad son 4) re conocido que se llama "De Ushuaia a La Quiaca" que hizo muchos años atrás, cuando viajaba de Ushuaia en el sur del país (bueno.. Argentina), hasta La Quiaca, cerca de la frontera con Bolivia. Tiene unos temas re buenos.

כרוני

New member
הוא ערך אותם מחדש אותם ב- 2005 או משהו, לא?

רק השם של הדיסקים...............

למעלה