מחפש המלצות למשחקי 3DS

metalgod1

New member
מחפש המלצות למשחקי 3DS

היי חברים,

כיוון שהתחלתי עבודה חדשה ויש לי שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, שבתי לשחק הרבה ב-3DS שלי בנסיעות, כרגע אני עושה סיבוב נוסף של FE:A על הרמה הקשה (סיוט)
אבל אני רוצה לקנות עוד משחקים בסגנון.
chrono ידידי, בעבר המלצת לי על המון משחקים של JRPG, טקטיקה ואסטרטגיה שאלו המשחקים שאני אוהב, אשמח אם תוכל לרשום כאן איזו רשימה קצרה (או ארוכה אם בא לך) של משחקים מומלצים.

כמו כן, אם מישהו מכיר דרך להוזיל את העלות של המשחקים אל תתביישו לשתף, בדרך כלל אני קונה מ-GAME.CO.UK או VGP אבל עדיין זה יוצא 30 דולר למשחק במקרה הטוב ואפילו הרבה יותר במקרה הפחות טוב.
אם מישהו מוכר משחקים משומשים במחיר סביר אשמח לדעת.

תודה לכולם.

נתחיל עם דרגון קווסט כמובן, 4,5,6,9

זו סדרת המשחקים שאני הכי אוהב ולטעמי האישי היא גם סדרת הJRPG הכי טובה שיש. 5 הוא עם העלילה הכי מושקעת בסדרה, תתכונן המשחק הזה הולך להמיס לך את הלב. הוא נחשב גם עם אחד העלילות הכי טובות בז'אנר כולו. הוא נורא קל וקצר יחסית 30 שעות, אז אם אתה מחפש משהו שהוא די קליל. זה המשחק בשבילך. כמו פיינל פנטזי גם בסדרה הזו אתה לא צריך לשחק לפי הסדר.

שאר הדרגון קווסטים מאוד שונים מדרגון קווסט 5, בזה שבהם הסיפור הוא לא ממש אישי. יש לך קבוצה אבל הדמויות הן יותר ברקע
(ב9 אתה מכין אותן בעצמך)

מה שמיוחד בדרגון קווסט זה לא הדמויות, (בניגוד לפיינל פנטזי למשל) הדבר הבאמת יוצא דופן ומדהים, זה הסיפורים שאתה שומע
בכל עיר חדשה שאתה מגיע אליה במשחק. הכתיבה של הסיפורים האלה במשחקי הסדרה היא ממש טובה, חלק מהסיפורים מצחיקים
ומעלים חיוך טיפשי, חלק ממש קורעי לב, ודרמטים, אבל כולם כתובים פשוט נפלא, אתה מוצא את עצמך, סקרן כל כך להגיד לעיר
חדשה כל הזמן, כדי לשמוע מה מחכה לך בה, ואיזה דמויות תכיר שם.

אם אהבת את 5, אני ממליץ לך לנסות את 9, אחר כך את 6 ולבסוף את 4.

מלבד דרגון קווסט שהיא הטופ של הטופ. יש מלא משחקים מצוינים שאפשר לשחק.
SMT 4 - עולה איזה 50 שקלים בחנות הדיגיטלית אז אין לך תירוץ לא לנסות לשחק את זה :)
פיינל פנטזי 4- אחד ממשחקי הפיינל פנטזי הכי אהובים עלי, הגרפיקה שלו די מכוערת, אבל אם אתה יכול להתמודד איתה, זה אחד
המשחקים הכי קשים בסדרה (יש גירסה קלה, וקשה, הDS זה חידוש של הגרסה הקשה) הסיפור צפוי אבל עדיין חמוד
.
soul hackers - נהנהתי בטירוף מהמשחק הזה עד שקיבלתי ספוילר שביאס לי את הצורה :( נורא ממליץ כי זכור לי שאמרת שאתה אוהב
הסיפור מדובב כולו, המשחק הזה די ניסה לחזות את השפעת האינטרנט על החיים שלנו הוא יצא ב97 ואתה תתפלא כמה הם קלעו :)
הלוואי שהייתי יכול לחזור לשחק בזה, הדמויות היו טובות והשיחות עם השדים היו נפלאות וקורועת מצחוק, נראה לי שהמשחק
הזה הרבה יותר טוב מSMT 4 אבל לא שיחקתי בו בגלל שהסיפור שלו מושקע יותר, הוא יותר מושך בעיני.

יש לDS גם את radiant historia... לא שיחקתי בו, אני הולך לשחק בתקופה הקרובה. העלילה שלו עוסקת במסע בזמן וממש נותנים לך שם לשכתב את הזמן ולשנות דברים קטנים בעלילה, מערכת הקרב היא גם קצת טקטקית כמו של FE אז יש לך משבצות....
אם אתה משחק בזה, תגיד לי מתי שנשחק יחד יהיה כייף לדבר עם מישהו על המשחק הזה. העלילה נחשבת מצוינת באופן בלתי רגיל.. מסקרן.

יש גם את Devil Survivor 2 במיוחד בשבילך כי זה משחק טקטי בעיקרון שאתה מגייס בו את השדים מסדרת SMT... עוד לא שיחקתי בזה, זה פשוט אמור להיות ממש ממש טוב. (למשחק הראשון יש איזה באג שהורס תמשחק בגרסת ה3DS אז לא ממליץ עליו)
שים לב שאתה קונה את גרסת ה3DS של המשחק הזה, כי היא באה עם דיבוב מלא, ושיפורים נוספים. הבנתי שאלה משחקים טקטקים
קשים בטירוף... אז אם אתה רוצה משהו שיעסיק אותך חודשים.. זה בטח המשחק הזה.

זהו, אני חושב שאתה מסודר... בנוגע לאיפה לקנות, אני קונה באייבי וVGP הם הכי זולים שאני מכיר, שמעתי שגם http://www.base.com/games/pg664/bn10002012/nintendo-3ds.htm?link=foldertab
טובים, הבנתי שלא צריך לשים לב למחירים שהם רושמים שם ולישראלים זה יותר זול בהרבה כי אנחנו לא משלמים מס בריטי או משהו כזה.

metalgod1

New member
תודה רבה

רק חבל שהמחירים למשחקים של 3DS ואפילו משחקים ישנים של DS כל כך גבוהים, באיביי למשל זה מגיע לכ-150 ש"ח למשחק משומש (כולל משלוח), כנ"ל ב-VGP ובקישור שנתת, כנראה שאצטרך לקנות אותם אחד אחד...

אלה משחקים נורא איכותיים.. אז שומרים על הערך שלהם.

המוכרים יודעים שיש ביקוש למשחקים האלה בגלל האיכות :). הדבר שמתסכל אותי זה לא המחירים.. מעצבן אותי שהמשחקים הכי טובים של ה3ds נשארים ביפן... יש לנו קונסולה שאנחנו לא יכולים לנצל את ההיצע שלה עד הסוף.. בושה לנינטנדו שזה קורה

metalgod1

New member
מה עם BRAVELY DEFAULT?

נראה נחמד אבל הבנתי שלקראת אמצע המשחק הוא חוזר על עצמו?

הוא ממש נוראי .. סוג של פפ3/5

שגם להם היו עלילות מזעזעות. כל מה שברוולי דיפולט עושה טוב בעיני.. זה רקעים ממש יפים לא סיבה לרכוש אותו בעיני. כשאני שם לב כמה שהוא גרוע אני מהין למה סקוור בחרו בתחילה להשאירו ביפן. אם ממש מדגדג לך לנסות אותו.. רק תזכור... לא כל הנוצץ זהב חחחח :) במיוחד לא במקרה הזה. כגיימרים יש לנו נטייה לחשוב שמשחקים חדשים הם בהכרח טובים ומשופרים מהישנים אך לא כך הדבר.

metalgod1

New member
הבנתי, טוב

בינתיים הורדתי את SMT 4 במבצע שיש ב-ESHOP, מחר בנסיעה לעבודה נתחיל לשחק בו וכנראה שאקנה גם את SMT:DS OVERCLOCKED ב-100 שקל מ-VGP.

למעלה