סרטים, סרטים, סרטים...
primer - סרט מסע בזמן. מאוד cerebral ובנוי טוב (יכול לשעמם או לבלבל את הצופה).
סרט שאני לא זוכר את שמו כרגע - מדען בעתיד הקרוב מפתח רובוט עם בינה מלאכותית שישמש כחייל על. הרגשה סייברפאנקית. אין הרבה אפקטים, אבל מה שיש עשוי טוב. למען הסר ספק, לא הסרט עם ג'וני דפ. אם תרצה, אחטט ואמצא את השם.
הסרט האחרון בטרילוגיית הקורנטו, משהו עם end of the world - קומדיית מד"ב אנגלית עם הרבה אלכוהול. ממשיך (מבחינת סגנון ושחקנים, לא עלילתית) את sean of the dead ו-hot fuzz. מצד שני, אם שני הסרטים האחרונים אומרים לך משהו אתה כנראה גם מכיר את הסרט האחרון.
ghost in the shell - אנימציה יפנית. אקשן טוב, רעיונות נחמדים, המטריקס שאב משם כמה דברים. אם אתה פתוח למלצות אנימה, יש לי עוד כמה. בחרתי דווקא את הסרט הזה כי לדעתי הוא הכי ידבר למי שלא מכיר את הז'אנר.
עוד סרט שאני לא זוכר את שמו - קומדיית מד"ב על מסע בזמן (אנגלית, אני חושב). 3 חברים נוסעים בטעות בזמן באיזה פאב, ומנסים למצוא את דרכם בחזרה (לטעמי, טוב יותר מ"סוף העולם"). סרט יותר אינטלגנטי ממה שציפיתי (יחסתי לקומדיה שמתרחשת בפאב, כן?) עם עלילה מאוד נחמדה ומצחיקה. שוב, אם תרצה אמצא את השם.

אתה יכול לנסות גם את פאי (סרט הביכורים של דארן ארונופסקי). אבל קח בחשבון שזה לא בדיוק מד"ב אלא יותר מותחן פסיכולוגי עם אלמנט אולי-מד"בי שמתעסק במתימטיקה, יהדות וטיפה בינה מלאכותית. ערכי ההפקה נמוכים (צילום שחור-לבן מגורען), והסרט כבד ולא בדיוק קומוניקטיבי. מצד שני, הוא מאוד אווירתי, ואני יכול לראות איך מישהו יתלהב ממנו. אישית, לא שרדתי את כל הסרט.