מחפש המלצות לצימרים בערבה

itaynegev

New member
מחפש המלצות לצימרים בערבה

צימר באזור אילת וצימר באזור צפון הערבה. לפורים.

חצבה זה טוב?

היינו בסופשבוע האחרון בצימר בשם "בר במדבר" במושב חצבה, ואנו ממליצים בחום. קיימות במקום 3 יחידות משפחתיות, אחת מתוכן היא בקתת עץ (מה שמכונה רומנטית), והשתיים האחרות הן בסגנון רגיל, אך מאד מומלצות. היחידה מורכבת מסלון מאד מאד מרווח, חדר שינה נעים ואמבטיה עם שירותים וג'קוזי. כמו כן יש מטבחון מאובזר לחלוטין, 2 טלויזיות ווידאו. בחוץ יש חצר קטנה עם דשא, שולחן עץ, ערסל ומנגל. במקום יש מסעדה המגישה ארוחות ערב, ולגבי ארוחות בוקר - זה לא ברור. לנו אמרו שאין אך אני יודעת מאחרים שכן אכלו שם בבוקר. אנחנו הזמנו ארוחת בוקר מבחורה אחרת במושב, אשר מביאה ארוחה מצוינת למקום. הגענו אליה בהמלצת בעלת המקום, כך שהדבר נשאר בגדר תעלומה. בערב המסעדה מגישה בשרים טריים על האש, היה טעים מאד. המסעדה גם כשרה, למרות שזה עוד תעלומה - כיצד היא כשרה אם היא פתוחה בשבת.אך זה לא ממש עניין אותנו. באופן כללי המקום מאד נעים, נקי, יש מצעים ומגבות למכביר. אין הרגשה של חסכנות כפי שלעיתים מקבלים במקומות מסוימים. המחיר ששילמנו למשפחה עם שני ילדים היה 550 ש"ח (לינה בלבד).

katam

New member
יהל, אליפז, לוטן ואילות

לא הייתי באף אחד אבל: אילות מאד יקר בגלל הקירבה לאילת. לוטן תירות אקולוגית נשמע מאד מענין אבל אין טלבזיה והילדים שלי לא יסכימו לסוע למקום כזה. אילפז נראה נחמד יש חדרי משפחה אבל עד כמה אני יודעת אין בריכה אני גם לא יודעת אם זה משנה בעונה זאת אבל בקיץ זה בהחלט משנה. יהל נראה נחמד מאד אין חדרי משפחה אבל אפשר להלין ילדים בחדר ההורים. ארוחת בוקר רצינית יותר מאשר באליפז ויש אפשרות לארוחת ערב בקיבוץ ביום שישי. נותנת לך קישור לאתרים של יהל, אליפז ולוטן ובהודעה נוספת אתן לך של אילות ואתר ווקנד. אל תשכחו לספר לאן נסעתם ואחך היה. חופשה נעימה אורלי

תותח9

New member
יהל

היינו ביהל לפני שנתיים, מאוד נהנינו חדרים בסיסיים למדי, אבל יש טלויזיה לילדים

למעלה