מחפש המלצות לשירים מזרחיים

RockBoy2

New member
מחפש המלצות לשירים מזרחיים

תביאו לי בבקשה את ההכי טובים..רצוי העכשיווים.. תודה רבה מראש!

orian1990

New member
...

הכי יפים שישש...תוריד הכל! ישי לוי-רוצה אותך לירז אביטל-בוא קח אותי מורן קריטי-שר בשבילך מני פרץ-למות בשביל נשיקה משה פרץ-רק איתך צדי אור-את הכלה שלי שי אוחיון-7 דקות איציק שמילי-כמה חסר רמיקס מועדונים דודו אהרון-מרגיש כמו מלך בר כהן-עד אלייך אלי נידם-סיבה למסיבה חזי פרץ-קזינו אילן נורי-ירח של חצות

כנס אחי קבל דברים טובים מפנקים וחדשים

כל החדשים הקייצבים במוסיקה המיזרחית . ליאור פרחי וציון גולן-רק פסק זמן. פיני חדד-לאט לאט. חיים משה -הכוכב שלי משה פרץ-את כמו השקט. משה פרץ-בחלומות שלי. אוהד -הזמן לאהבה. לירז אביטל-בוא וקח אותי. משה פרץ-רק איתך שיקו חייק-טיפה של אושר . שריף-מג'נון שריף-נשקיני שריף-האושר שלי שריף-למה את כועסת . זהבה בן-פוגע בי זהבה בן+אתניקס-משקר זהבה בן-פוגע בי זהבה בן-אוהבת זהבה בן-מי תאהב אותך יותר זהבה בן-קח אותי לאהבה מושיק עפיה -תעני לטלפון מושיק עפיה -תן לה מושיק עפיה -את אוהבת אייל גולן -זה מוזר אייל גולן-מכל אותם הפיזמונים אייל גולן-שמועות אייל גולן-קחי אותי אייל גולן-כבר לא יכול אייל גולן -אהבת חיי שר אל-תני לי אהבה דודו אהרון-מרגיש כמו מלך איציק קלה וניסים גרמה-חבל על הזמן . חיים משה -לא בשבילי ישי לוי -רוצה אותך לידור יוספי-לא חוזר רגב הוד-מהפך ליאור נרקיס-אוהב אותך ליאור נרקיס-אני חי ליאור נרקיס-תן לה את הלב ליאור נרקיס-מתוקה ואוהבת ניסים מרי ורמי יהודה-הופ'לה אילן נורי-רוקדת . אילן נורי-יפת עיניים לירן טל-תחלמי מני פרץ-שחקן שלך יואב יצחק-כמו כפפה . צביקה אברהם-מה יהיה איתך צדי אור-את הכלה שלי שרית חדד-שלמים שרית חדד-תצאי מהכלים שרית חדד-אתה עושה לי טוב שרית חדד-בלאגן שרית חדד-שמח שרית חדד-המסיבה שרית חדד-בא לי לא בא לי לירז אביטל-אהבה בוערת לירז אביטל-מותק יוני חייל-המתיקות שלך יוני חייל-כולם יודעים נתי לוי ולידור יוספי -אוהב אותך. רגב הוד-בואי תגידי שרון זריהן-תדעי שאני אוהב אישתאר -סאווח גירסת 2007 ראפ אופיר כהן-אני שר בשבילך אמיר יוסף-ליבי יוצא אלייך אמיר יוסף-שתי עינייך אש רז חדד-שקיעות שלומי שבת -כשקשה לירן טל-אין סוף לאהבה דודו אהרון-היחידה שלי ניסים מרי-את היחידה . משה פרץ-כל העולם אלה בעיקרון כל הקייצבים החדשים כמו כן יש את האלבום שניים סוכר 3 שיש שם עוד דברים טובים ייאללה תהנו. אתר האינטרנט שלי WWW.DJAMIRCOHEN.COM

למעלה