מחפש המלצות לתוכנות לבעיות הבאות

arnon25

New member
מחפש המלצות לתוכנות לבעיות הבאות

תוכנה לעיצוב הבית בתלת מימד בשביל פרזנטציות ללקוחות (אני עוסק בשיפוצים ועיצוב פנים). לאור זה שאני עוסק בשיפוצים אני מחפש לייבא מוצרים לעיצוב וגימור לא אחת לקוחות מחפשים מוצרים שראו בח"ול יש לי הכרות עם מנועי חיפוש רבים, רציתי לקבל המלצות על מנועי חיפוש מקצועיים בתחומי איתור מוצרים והזדמנויות עסקיות אפילו בתשלום מנוי. COPERNIC2000 הגרסה החופשית באמת טובה ויש גם את האופציה לקנות גרסה מלאה, האם זה יענה על צרכיי? יש לי בעיות בשליחת פקסים גם הFAX NOW לא עובד וגם ה MICROSOFT FAX לא עובד וגם אני לא מצליח להסיר אותם. אז קודם איך מסירים אותם ושני מחפש המלצה לתוכנת פקס פשוטה ואמינה המודם שלי הו זולטריקס. מאוד אודה על כל סיוע

noam01234

New member
המלצות

1. לא יודע באיזה רמה אתה צריך את התוכנה לעיצוב הבית, אבל תבדוק את 3D Home Architect שהיא זולה מאוד, פשוטה לתפעול ונותנת תוצאות יפות. 2. ההבדל בין Copernic רגיל לפרו הוא לא כלכך גדול, לעומת זאת הייתי ממליץ לך לחפש במנועי חיפוש אחרים כמו גוגל שיש לו אתר באנגלית ובעברית תוכל להכנס לפורום שלי (שאלה קטנה) ולהכנס לאתר הפורום יש שם המון מנועי חיפוש, (יסלח לי מנהל הפורום שאני גונב אותך לפורום שלי). 3. תוכל להשתמש ב Qfax של דביר (יצרנית קיוטקס), או ב Winfax של סימנטק, שתיהן טובות

yeuda

New member
גם אני מחפש

תוכנה לעיצוב הבית אם אתה מוצא משהו מעניין אשמח אם תוכל לעדכן בפורום

panda1

New member
תוכנה נוספת היא

SOLID WORKS הבעיה היא שהיא אחת התוכנות הטובות שאני מכיר אבל עולה הרבה כסף לרצינים היא מצוינת

למעלה