מחפש המלצות על מכונת גלידה

yauli747

New member
מחפש המלצות על מכונת גלידה

היי

אני מחפש המלצות על מכונת גלידה, מה כדאי לדעת? איזה חברה מומלצת? האם יש חנות מומלצת (אמינה וזולה)?

חשבתי אולי במקום מכונת גלידה לקנות רק את תוספת למיקסר של kitchenaid שזה בעצם אותו רעיון, מישהו מכיר?

אשמח לכל מידע בנושא
תודה רבה מראש

bali

New member
מנהל
יש פה בפורום לא מעט דיונים על מכונות גלידה

מהחודשים האחרונים, מציעה לך לעשות חיפוש.

CallMeCavanaugh

New member
השאלה היא מה התקציב

בעיקרון יש שני סוגים של מכונות גלידה - כאלה שצריך לקרר וכאלה שמקררות את עצמן. הסוג השני עדיף משמעותית, אבל גם תופס הרבה יותר מקום ועולה הרבה יותר.

וחוץ מזה, המחירים בחו"ל עשויים להיות מפתים, אבל חשוב להיזהר - מכיוון שלמכונת גלידה יש מנוע, לא מספיק לה שנאי פשוט כי גם תדר הזרם החשמלי משפיע על הפעולה שלה. אני עשיתי את הטעות של רכישת מכונת גלידה בארה"ב, והיא עובדת ומכינה אחלה גלידה, אבל מאוד מציקה בזמן הפעולה. באירופה רשתות החשמל מתאימות לארץ בדרך כלל.

revavonet

New member
במנטקה מציעים עכשיו מכונת גלידה

ב2000 ש"ח, עם מקרר עצמאי.
נראה לי מחיר סביר למכונה כזאת.

salo22

New member
אלו כבר סכומי כסף די גבוהים

וכדאי לעשות מחקר מקיף לפני החלטה ללכת על מכונה עם הקפאה עצמאית, המבחר בארץ אינו גדול בכל מקרה, כדאי מאוד לעשות בדיקה מקיפה כמו כל מוצר, של ספציפיקציות ונתונים ולקבל פידבק מאנשים שמשתמשים. יש הרבה תחומים אפורים בפירסומים על מכונות גלידה, לא יודע אם המכונה האמורה תהיה מוצלחת או לא, פשוט לעשות מחקר רציני כי הסכום הופך משמעותי. בהחלט ייתכן שאפשר למצוא מכונות נוספות כמו הגאג'יה לכיוון 3000, אם כבר משקיעים, ולבדוק. אף אחת מהן לא המכונות הטובות ביותר שניתן למצוא הביתה במחיר של כמה אלפי שקלים, אבל זה כנראה די ממצה את מה שיש לנו בארץ.
וההודעה הזו כמובן מיועדת לפותחת השירשור

למעלה