מחפש המלצות :)

זיקי

New member
מחפש המלצות :)

שלום :) אני רוצה לראות סרטיםםם - אנא, המליצו לי על סרטי אימה ומתח... יש לציין שאני לא אוהב שטויות כמו סרטים עם מפלצות (סטייל לוכד החלומות, הנוסע השמיני... אבל ג'יפרס קריפרס וסיוט בחדר מורים דווקא היו לא רעים כלל).... אני יותר בסגנון של: גוטיקה, האמת שמתחת לפני השטח, הצילצול, וכאלה... מותחנים פסיכולוגיים ששוברים תמוח, הפרת אמון :) אז תמליצו לי על סרטים כאלה מי שמכיר תודה :)

nati 911

New member
אמממ...

יש את: מפתח הפחד, הניצוץ, חלון סודי, פרוייקט המכשפה מבלייר (הראשון והשני), תא הטלפון, רואה בקלפים, לעולם אל תשחקו עם זרים, האחרים, יעד סופי (הראשון והשני), mind hunters. מקווה שעזרתי

y a m i girl

New member
המ..|מדוזה|../images/Emo82.gif

חלון סודי הוא לא סרט אימה אבל... סרט טוב ביותר. או. בדיוק סגנון הסרטים שלי^^ אין לי כל כך מה להמליץ לך... ראית את הטובים לפי מה שאמרת...

אנזימים

New member
....

קטיפה כחולה שבעה חטאים שתיקת הכבשים, דרקון אדום, יש כאלה שאוהבים גם את חניבל.. THE OMEN שיעלו לי עוד לראש אני אכתוב..

NiKi†a

New member
מנצל"שת ../images/Emo36.gif

אל תשכחו! עוד 20 דקות בהוט סרטים- ג'יפרס סקריפרסססססס אוח כמה שאני מחכה לו כל השבועיים האחרונים, סרט כל כך טוב.

NiKi†a

New member
תודה, בדיוק נגמר :)

מאוד אהבתי, אחד הסרטים שבאמת מפחידים אותי.

itamar argaman

New member
ברצינו שאני לא מבין אותך

איך אפשר לפחד מכזה סרט אידיוטי כמו ג'יפרס קריפרס??? הבית של פיסטוק יותר מפחיד מזה!!! הוא ניראה שם כמו איזה בדואי כשנולד, וכשהו הופך בסוף הסרט לאיזה קופיף עם אזוניים וורודות מכוערות הוא ניראה כמו איזה לני קרביץ.. וכשהוא צורח... מזה??? זה נשמע כאילו הוא לקח גז צחוק...

למעלה